מבזקים
מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות הממשלה משיקה תוכנית קיץ בהיקף חסר תקדים: כמיליארד שקלים לתלמידי ישראל קריית גת: מלגות לכ־300 סטודנטים במעמד ראש העיר נבחרת הכדורסל של קבוצת יבנה זכתה בגביע לאחר גמר מותח מול ברוכין רחובות משיקה קיץ טכנולוגי: האקתון AI, יזמות ומכינה במתמטיקה ואנגלית ב־160 שקל בלבד מהפכת תחבורה באשקלון יוצאת לדרך: נר"ת ראשון מסוגו בתוך עיר יוקם בשדרות בן גוריון בשורה לפצועי צה"ל באילת: ארגון נכי צה"ל חנך שלוחת "בית הלוחם" ראשונה מסוגה בעיר זעם בכבישי אילת הסתיים בכתב אישום: איים על נהג מול ילדיו ובהמשך דקר עם מספריים הפרקליטות דורשת להחמיר את עונשו של השוטר שהורשע באונס קטינה אזוקה בניידת "הכדור פספס אותי בסנטימטרים": רבש"ץ סלעית שניהל קרב מול המחבל קיבל צל"ש מיוסי דגן קצין צה"ל נפצע קשה בפיצוץ מטען בג'נין צפו בתמונות: בוגרי מחזור מ' של אורט תעופה וחלל חגגו את סיום לימודיהם ירושלים מזהירה בעלי כלבים: ודאו שחיסון הכלבת בתוקף בדרך למכביה: לפיד המשחקים הגיע להרצליה והדליק את הספירה לאחור חדר סמינרים בסורוקה יוקדש לזכר שלושת ההרוגים מפגיעת הטיל בבאר שבע 1.2 מיליארד שקל ו – 65 דונם: הכפר הציוני העולמי בבאר שבע מתקדם לשלב התכנון

הכתה ושרטה אותו במיטתו: כתב אישום נגד תושבת אשדוד שתקפה את בנה בזמן שישן

פרקליטות מחוז דרום הגישה כתב אישום לבית משפט השלום בקריית גת נגד האם בת ה-48. על פי האישום, היא נכנסה לחדרו של בנה באישון בוקר, הכתה אותו בכל חלקי גופו וגרמה לו לחבלות; הבן ניסה להתגונן בידיו בזמן שהאם טרקה את דלת החדר בחוזקה.

דרמה משפחתית קשה שהגיעה לפתחו של בית המשפט: לשכת תביעות לכיש של משטרת ישראל הגישה כתב אישום חמור נגד תושבת אשדוד בת 48, המואשמת בתקיפת בנה הגורמת חבלה ממש. האירוע המזעזע התרחש בדירתם המשותפת ברחוב הרב קוק באשדוד.

על פי עובדות כתב האישום, ב-23 באוגוסט 2025, סמוך לשעה 08:30 בבוקר, נכנסה הנאשמת לחדרו של בנה בזמן שישן במיטתו. ללא כל התראה, החלה האם לתקוף אותו באלימות, הכתה אותו בידיה בכל חלקי גופו ושרטה אותו בחזהו ובזרועו.

מכתב האישום עולה כי הבן המבוהל ניסה להגן על עצמו באמצעות ידיו שהונחו על ראשו כדי לספוג את המכות. לא די בכך, נטען כי לאחר התקיפה הפיזית, ניגשה הנאשמת לדלת החדר והחלה לטרוק אותה בחוזקה מספר פעמים.

כתוצאה מהתקיפה, נגרמו לבן שריטות אדומות וחבלות של ממש. המשטרה והפרקליטות מייחסות לאם עבירה לפי סעיף 380 לחוק העונשין – תקיפה הגורמת חבלה ממש.

רשימת עדי התביעה כוללת את הבן עצמו וכן שורה של שוטרים וחוקרים מתחנת אשדוד ויחידת לכיש שלקחו חלק בחקירת המקרה. התיק מתנהל בבית משפט השלום בקריית גת.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן