המאפרת האשדודית המפורסמת, הדס כהן, מציינת את יום הולדתה ה-51 ומסכמת שנה גדושה ברגעי שיא ושפל. השנה, שנפתחה בחגיגות העשור החמישי שלה, לקחה אותה למסע רגשי עמוק שכלל פרידה כואבת מכלב הגולדן המשפחתי שהיה חלק בלתי נפרד מחייהם. לאחר תקופת התאוששות, המשיכה כהן לחוויות חדשות, ביניהן טיול ראשון ומטריף לניו יורק.
עם חזרתה לישראל, עברה המשפחה לרגעים של אושר צרוף עם הצעת הנישואים של בתה והכנות נמרצות לחתונה מדהימה שחתמה את השנה החולפת. כהן משתפת כי ככל שמתבגרים, השאיפה המרכזית משתנה: "מבקשים רק שאלוהים ישמור על מה שיש, על האהובים היקרים שלי… לשמור על הקיים! כי זה הכי טוב ומבורך שיש".
את כניסתה לגיל 51 העבירה כהן בדובאי, בסיטואציה יוצאת דופן של "פיצוצים איראנים ושמיים סגורים", אך היא בוחרת לשמור על חיוך ואופטימיות. "מפה זה רק ישתפר", סיכמה המאפרת את הפוסט המרגש והוסיפה את המוטו שלה לתקופה: "לעשות מהלימון לימונדה, ולא לשכוח קוביות קרח".
מזל טוב, הדס!
◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








