מבזקים
הממשלה אישרה: תכנית החומש הממשלתית החדשה לפיתוח אילת וחבל אילות בהיקף של כ־360 מיליוני שקלים אבל כבד: עומר קריאף תושב תלמי יחיאל ושחקנה של הפועל גן יבנה הלך לעולמו בתאונה טרגית אמפי מסובים אור יהודה יצא לדרך עם הופעה של להקת משינה סמוך לבאר שבע: המשטרה סיכלה כוונת פגיעה במסגרת סכסוך פלילי – מטול "לאו" צה"לי אותר ברכב אילת: גבר התמוטט בחדר כושר – דפיברילטור החזיר את ליבו לפעום הותר לפרסום: סרן דוד חזות נפל בקרב בדרום לבנון חולון: גבר כבן 30 נפצע קשה בפיצוץ רכב ברחוב הלוחמים במקום לרסס: גבעת שמואל משחררת “יתושים טובים” נגד היתושים העוקצים העמותה הירושלמית שמזהירה: "בדידות עלולה להיות סכנת חיים" מועצה אזורית תמר: גבר כבן 50 נהרג בתאונת עבודה במפעל מודיעין משיקה ספרייה חכמה: עמדות AI ימליצו לתושבים על ספרים ליד הבית כתב אישום נגד סגן ראש עיריית באר יעקב נועם ששון אחרי יותר מ – 20 שנה במקלט: שבט הצופים “עתיד” בחולון בדרך לבית קבע גני תקווה ממשיכה להרחיב את תוכנית החוסן בבתי הספר הפאמפטרק החדש בסביון נפתח לרכיבה אשקלון: ייעוץ הורי ללא עלות בגינת המשחקים בעיר היין סוף סוף ירידה – אלה מחירי הדלק לחודש יולי בלונים שבתוכם אבנים הושלכו לעבר רכבים בשכונת השחמון באילת בנאות חובב מצדיעים למשפחות המילואים: כניסה חינם למרכז המבקרים לאורך הקיץ באר שבע מחזירה את הקיץ לעיר העתיקה: אירועי לילה יחזקו את העסקים המקומיים

המועצה המקומית גן יבנה ומתנ"ס גן יבנה למען הצעירים: 

חדשות 08 גן יבנה

סקר הצעירים (גילאי 18-35) הגדול של גן יבנה יוצא לדרך במהלכו הצעירים יוכלו להצביע ולהשפיע מהם הנושאים החשובים להם ביותר שיקודמו על ידי המרכז 

לפני כשבועיים הכריזו במועצה המקומית גן יבנה ובמתנ"ס גן יבנה על הקמתו של מרכז צעירים בניהולה של תושבת היישוב תמי אשכנזי, שייתן מענה לצעירים וצעירות מגן יבנה בגילאי 18-35 ויהווה עבורם בית חם ותומך. היום, במסגרת ההיערכות לקראת פתיחתו של המרכז, הפיצו במועצה את סקר הצעירים הגדול של גן יבנה באמצעות סרטון הומוריסטי ובכל הפלטפורמות האפשריות כך שהסקר יגיע לכמה שיותר צעירים בני 18-35 שיענו עליו.

הסקר נועד לצעירים בגילאי 18-35 בלבד על מנת שהמיפוי יהיה מדויק ככל האפשר ויכלול את הצרכים שבאמת חשובים לבני הגילאים הללו. בין היתר מדובר בתכנים כגון בחירת תחום לימודים, ניהול כלכלי נכון, הכוונה כללית לזינוק בקריירה, הרצאה עניינית על רכישת דירה עם הון עצמי נמוך, מפגשי אמהות בחופשת לידה, הדרכת הורים לילדי גן-יסודי, לינקדין, אנגלית עסקית/מדוברת, פעילויות פנאי והעשרה, פעילויות פנאי והעשרה עבור זוגות, פעילויות פנאי והעשרה הורה וילד ועוד. 

ראש המועצה, דרור אהרון, החליט לאשר את הקמתו של מרכז צעירים במתנ"ס גן יבנה בכדי לתת מענה לצרכים של החיילים, הסטודנטים וצעירים עד גיל 35 בכל תחומי החיים. העבודה על הקמת מרכז הצעירים כבר החלה ובין היתר נקלטה מנהלת מרכז צעירים חדשה,  תמי אשכנזי, תושבת גן יבנה מזה 3 שנים, נשואה ואמא ל-3 ילדים, בעלת תואר ראשון בתקשורת וניהול וניסיון של מעל 5 שנים בעבודה במרכזי צעירים וניהול תחום ההשכלה הגבוהה.

ראש המועצה, דרור אהרון: "אני מזמין את כלל תושבי גן יבנה הצעירים בגילאי 18-35 להשתתף בסקר הקצר והחשוב שהפצנו על מנת שנוכל לדייק את המענה עבורכם, למפות את הצרכים שלכם ולסייע לכם קדימה לקראת העתיד בדיוק בדברים שחשובים וקריטיים לכם". 

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מועצת גן יבנה

דילוג לתוכן