מבזקים
פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות הממשלה משיקה תוכנית קיץ בהיקף חסר תקדים: כמיליארד שקלים לתלמידי ישראל קריית גת: מלגות לכ־300 סטודנטים במעמד ראש העיר נבחרת הכדורסל של קבוצת יבנה זכתה בגביע לאחר גמר מותח מול ברוכין רחובות משיקה קיץ טכנולוגי: האקתון AI, יזמות ומכינה במתמטיקה ואנגלית ב־160 שקל בלבד מהפכת תחבורה באשקלון יוצאת לדרך: נר"ת ראשון מסוגו בתוך עיר יוקם בשדרות בן גוריון בשורה לפצועי צה"ל באילת: ארגון נכי צה"ל חנך שלוחת "בית הלוחם" ראשונה מסוגה בעיר זעם בכבישי אילת הסתיים בכתב אישום: איים על נהג מול ילדיו ובהמשך דקר עם מספריים הפרקליטות דורשת להחמיר את עונשו של השוטר שהורשע באונס קטינה אזוקה בניידת "הכדור פספס אותי בסנטימטרים": רבש"ץ סלעית שניהל קרב מול המחבל קיבל צל"ש מיוסי דגן קצין צה"ל נפצע קשה בפיצוץ מטען בג'נין צפו בתמונות: בוגרי מחזור מ' של אורט תעופה וחלל חגגו את סיום לימודיהם

המערכת הפוליטית באשדוד משנה כיוון: גם גרשוב עם ד"ר אלי לחמני

ד"ר אלי לחמני ממשיך להתחזק ובסיעת אשדוד תנצח מבהירים כי זוהי רק הסנונית הראשונה

פצצה פוליטית באשדוד ▪︎ המערכת הפוליטית באשדוד משנה כיוון, היום (שלישי, 22.08.2023) בבוקר הודיע חבר מועצת העיר ומי שכיהן במשך 17 שנים כסגן ומ"מ ראש העיר ולדמיר גרשוב על תמיכתו בד"ר אלי לחמני לראשות העיר ובסיעת "אשדוד תנצח" למועצת העיר.

ולדימיר גרשוב: "לא היית עומד כאן ומביע את תמיכתי בד"ר אלי לחמני אילולא האמנתי בו בדרכו ובניקיון כפיו. מבין כל המועמדים ד"ר לחמני הוא הטוב והנכון ביותר לעמוד בראשות העיר אשדוד ואני אסייע לו בכך ככל יכולתי".

לולדימיר גרשוב היסטוריה מפוארת בעיריית אשדוד בין שלל תפקידיו הוא כיהן כיו"ר החברה לפיתוח אשדוד (חפ"א) והיה אחראי על פיתוח רובעי העיר, אזורי תעשיה, בניית בית המלון לאונרדו, הקמת חניון משאיות, הוסטלים ומקבצי דיור והקמת חממה טכנולוגית ועוד, לגרשוב ניסיון מוניציפאלי עשיר ועשייה עשירה אחריו.

 

ד"ר אלי לחמני: "אני שמח על תמיכתו של גרשוב בי לראשות העיר ובסיעת "אשדוד תנצח" למועצת העיר, מדובר באדם ובנבחר ציבור מוכשר ועתיר ניסיון ומי שכיהן שנים כמ"מ ראש העיר, באמתחתו של גרשוב עשייה רבה ומבורכת ואין לי ספק שהוא יתרום מניסיונו הרב להצלחתנו והצלחתה של העיר אשדוד".

עו"ד אופיר לסרי: "מברך על הצטרפותו של גרשוב למשפחת "אשדוד תנצח", אני מכיר את ולדימיר שנים לאחור כאשר עבדנו יחד בלשכת ראש העיר בתקופתו של צבי צילקר ראש העיר דאז, גרשוב שימש כממלא מקומו של צילקר ואני כראש לשכתו של צילקר, ואני יכול לומר מכלי ראשון כי גרשוב הוא אדם ישר דרך עם ניסיון מוניציפלי עשיר וחכמה רבה, ברוך הבא גרשוב".

◼️ לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-הבמה הפוליטית >> לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת החדשות באשדוד לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחצ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן