ביום ראשון 15.2, פורסמו נתוני משטרת ישראל על פתיחות תיקי עבירות אלימות ורכוש בערים הגדולות בארץ. הנתונים מתייחסים ל-9 החודשים הראשונים של שנת 2025, ומהם ניכר באופן מובהק, כי העיר מודיעין מכבים רעות, הינה אחת הערים הבטוחות בישראל, עם נתוני פשיעה נמוכים מאוד ביחס לאוכלוסייה.
על פי הנתונים, בעבירות אלימות, הכוללות עבירות מין, נגד גוף ונגד אדם לפי הגדרת המשטרה, נפתחו במודיעין מכבים רעות בשנת 2025 רק 0.18% תיקים.
בעבירות רכוש, אשר על פי הגדרת המשטרה כוללות עבירות גניבה, פריצה והצתה, נפתחו בשנת 2025 רק 0.75% תיקים במשטרה.
הנתונים הללו הם פרי של מאבק עיקש ורחב היקף, שמנהלת משטרת מודיעין בשיתוף פעולה הדוק מאוד עם העירייה. שותפים לכך מינהל הביטחון העירוני, השיטור העירוני, ניידות הביטחון, סיירת האופנועים ומוקד הביטחון העירוני הפועל 24 שעות ביממה. אלו פועלים במלוא הכוח בסיורים אשר מגדילים את הנוכחות בשטח, אכיפה מוגברת והתמקדות במוקדים רגישים, למיגור ומניעת פשיעה, בדגש על אלימות, ונדליזם ועבירות רכוש.
◼️ חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









