מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

הנאנסת במלון באילת צעקה: "משטרה, אונסים אותנו, הצילו, לכו מפה, עופו מפה"

כתב אישום נגד שני נאשמים שהתפרצו לחדר מלון באילת וביצעו מעשים מגונים בנשים שישנו בו

פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע, כתב אישום נגד ירין גלי (21) מיד רמב"ם ורותם מילוא (21) מכרמי יוסף, לאחר שהתפרצו לחדר מלון באילת וביצעו מעשים מגונים בשתי נשים שישנו בו.

מכתב האישום שהגישה עו"ד רותם יוחנני – הר ציון עולה כי בתחילת החודש הגיעו שתי המתלוננות לאילת והתאכסנו יחד בחדר במלון, באותה העת שהו גם הנאשמים באילת. לאור היכרות מוקדמת בין ירין לאחת המתלוננות היא יצרה איתו קשר סיפרה לו באיזה מלון היא וחברתה מתאכסנות ועדכנה אותו כי הן צפויות לצאת למסיבה.

במהלך המסיבה, שתתה אחת המתלוננת מספר משקאות אלכוהוליים אשר גרמו לערפול חושיה, עד שחשה ברע, וחברה לשעבר, אשר אותו פגשו במסיבה, ליווה אותה ואת המתלוננת השנייה בחזרה למלון. בסמוך לאחר שעזב החבר לשעבר את המקום הגיעו הנאשמים למלון. אז פנה ירין לפקיד הקבלה במלון וביקש ממנו לשכפל עבורו כרטיס כניסה לחדרן של המתלוננות באמתלה שקרית לפיה אחת המתלוננות היא בת זוגו והזמינה אותו להיכנס לחדר, פקיד הקבלה סירב. לאחר דין ודברים בין ירין לבין המאבטחת בכניסה למלון, שבו הנאשמים לפקיד הקבלה אשר שכפל עבורם את הכרטיס לחדר. במקביל ניסה ירין לצור קשר טלפוני עם המתלוננת ללא הצלחה.

בסביבות השעה 7:00 בבוקר עלו הנאשמים לחדרן של המתלוננות ונכנסו לחדר עם המפתח שקיבלו. אז ירין נשכב על המיטה הזוגית כשהוא גוהר מעל המתלוננת שהכיר, עת ישנה והייתה הלומת אלכוהול וביצע בה מעשים מגונים תוך ניצול מצב המונע ממנה לתת הסכמה חופשית. במקביל, נשכב רותם מאחורי המתלוננת השנייה, אשר גם היא ישנה באותה העת, וביצע בה מעשים מגונים. כאשר ניסה להתיר את השרוך הקושר את מכנס הפיג'מה, התעוררה המתלוננת בבהלה, הבחינה במתרחש בחדר, וצעקה: "משטרה, אונסים אותנו, הצילו, לכו מפה, עופו מפה", או מילים בדומה לכך. בתגובה לכך, צעק ירין "מה יש לך? מה יש לך?" והשניים נמלטו מהמקום.

בבקשת המעצר עד תום ההליכים שהוגשה במקביל ציינה עו"ד יוחנני – הר ציון כי:".. המשיבים הצליחו להיכנס בעורמה ולאחר הפעלת שקרים ומניפולציות על גורמי המלון, ללא כל הזמנה מראש, לחדר מלון נעול, בו ישנו באותה העת שתי נפגעות העבירה, וביצעו בהן עבירות מין בצוותא בעודן ישנות. תוך כדי ביצוע עבירות המין, התעוררו נפגעות העבירה ומצאו את עצמן במציאות מסוייטת, שהנה התגשמות הפחדים של כל אישה הלנה בחדר בבית מלון שאמור להיות נעול ומוגן".

לשניים יוחסו מעשים מגונים, קבלת דבר במרמה והתפרצות.

צילום: שאטרסטוק

דילוג לתוכן