מבזקים
ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת עשור של שליטה: אור יהודה שוב הניפה את גביע מאמאנט בקעת אונו למה דגלי הגאווה מופיעים רק רגע לפני האירוע? הוויכוח החדש ברחובות אחרי שנה במנוסה: כתב אישום הוגש נגד תושב רהט בגין רצח קטין וחטיפת אחיו

"הנאשם תפס את הקשישה בחוזקה, הפילה ארצה, וניסה לדקור אותה פעם אחר פעם"

פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי בב"ש כתב אישום נגד אזרח זר ממולדובה, בן 31, אשר נכנס לביתה של קשישה בת 82 בקרית גת ותקף אותה באכזריות באמצעות סכין. כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של חבלה בכוונה חמירה, תקיפת זקן שגרמה לחבלה של ממש, החזקת סכין ועוד.

על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד חן עסיס לביא, הנאשם ויקטור יליזרוב, נכנס לפני כשבועיים, ללא כל סיבה, לבית הקשישה, כשברשותו סכין מטבח עם להב באורך כ- 9 ס"מ, תפס אותה בחוזקה ותקף באכזריות, הפילה ארצה, ואז ניסה לדקור אותה פעם אחר פעם בכל גופה באמצעות הסכין. הקשישה התגוננה ונאבקה בנאשם, והצליחה להדוף את ידו שאחזה בסכין, אך הנאשם הצליח לדקור אותה בכף ידה. בעודה על הרצפה, המשיך הנאשם לתקוף אותה, גרר ומשך בשערותיה, ניסה פעם נוספת לדקור אותה, אך הקשישה נאבקה בנאשם והתגוננה מפניו, והצליחה למנוע פגיעה נוספת בה.

הקשישה צעקה לעזרה, אמרה לנאשם שהיא יכולה להיות אימו, ניסתה להתגונן, אך הנאשם שב והפילה על הרצפה וניסה לדקור אותה באמצעות הסכין. בנה של הקשישה ששמע את צעקותיה, התקשר למשטרה, לאחר מכן לקח מקל מטאטא והדף את הנאשם באמצעות המקל. הנאשם התקרב לכיוונו עם הסכין, ניסה לדקור אותו בצווארו והסכין פגעה בו קלות. הבן ניסה לסייע לאימו ולהגן עליה, והכה את הנאשם באמצעות המקל במטרה לגרום לו לחדול ממעשיו ולזרוק את הסכין. גם כאשר הגיע השוטר בעקבות שיחת הטלפון של הבן למשטרה, המשיך הנאשם לגרור את הקשישה ששכבה על הרצפה, ניסה לדקרה שוב והניף את הסכין לכיוונו של השוטר. רק כאשר השוטר דרך את נשקו וכיוון את הנשק לכיוון הנאשם והורה לו לזוז אחורה ולזרוק את הסכין שבידו, הרים הנאשם את ידיו וזרק את הסכין.

כתוצאה ממעשיו של הנאשם, נזקקה הקשישה לטיפול רפואי. הפרקליטות מבקשת מבית המשפט להורות על המשך מעצרו של הנאשם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן