מבזקים
16,970 תלמידים פותחים שנה ביבנה: 8 מיליון שקל הושקעו בשיפוצים – ובית ספר חדש לחינוך מיוחד ייחנך החופש הגדול 2026 מסתיים: 20 הרגעים, האסונות, הסערות וההישגים שהסעירו את ישראל בקיץ עלייה נוספת: אלה מחירי הדלק לחודש ספטמבר 2026 גאווה אשדודית: איליה סמירין הוכתר לאלוף ישראל בשח בזק בתום דרמה גדולה רחובות: רחוב מנוחה ונחלה ייחסם הלילה בשני הכיוונים – אלה השעות והשינויים חשד חמור ביהודה ושומרון: פעיל זר נעצר בחשד להטרדה מינית של ילד בן 10 סמוך לאשקלון: קוף אותר מוחזק בכלוב בבית פרטי – החשוד נעצר ההתפתחות בתאונה הקטלנית סמוך לאופקים: תושב רהט נעצר בחשד למעורבות מאות חיפשו בלילה ביהודה ושומרון שני אחים בני 3 ו – 7 – הם נמצאו ישנים מתחת לעץ מגיעים לטדי או לארנה בירושלים? מה – 1 בספטמבר החניון הופך לכחול לבן תאונה קשה בראש העין: בן 20 התנגש עם רכבו בעמוד – הורדם והונשם פועל נפצע באתר בנייה בבאר יעקב – לאחר שמרזב ברזל נפל על ראשו לילה של אלימות ביפו וברהט: גבר נורה למוות, שני צעירים נפצעו קשה שריפה בדירה בלוד: ארבעה לכודים חולצו מהמבנה תושב קריית גת נעצר בחשד לשוד אלים: חנק בן 66 ואיים להרוג אותו בגלל טלפון הדיירים היו בבית: חשוד פרץ לדירה בתל אביב – ונרדם להם על הספה נתפס באשדוד: נהג ללא רישיון, בדיקה חיובית למריחואנה – וכ – 1.5 ק״ג חומרים החשודים כסמים הלילה, בכביש 4 סמוך למחלף מסובים: רוכב אופנוע נפצע בתאונה עצמית אשדוד: רוכב אופנוע נפצע בתאונה בשדרות הרצל לראשונה במזכרת בתיה: גרעין של 7 בנות שירות לאומי יפעל בחינוך ובקהילה

הנגב מתחבר: אנטנה חדשה משנה את המציאות

קרעי: גשר דיגיטלי בין הפריפריה למרכז

שר התקשורת ד״ר שלמה קרעי חנך אתמול אנטנה סלולרית חדשה במועצה האזורית נאות חובב: ״אין אזרחים סוג ב’. איפה שיש תושבים, חייבת להיות תשתית תקשורת מתקדמת.״

בטקס שנערך אתמול בבוקר במועצה האזורית נאות חובב, חנך שר התקשורת ד״ר שלמה קרעי אנטנה סלולרית חדשה, שצפויה לשפר באופן דרמטי את איכות החיים, הביטחון והנגישות לשירותים חיוניים באזור.

האתר החדש מעניק כיסוי ליישוב ואדי אל-נעם, לתראבין צנעא, לחלקים מנאות חובב ולמקטע אסטרטגי בכביש 40. ציר מרכזי המחבר נוסעים, עובדים ומשפחות, ומהווה עורק תחבורה משמעותי בדרום.

באירוע השתתפו ראש מועצת נאות חובב תומר ביטון, מנכ”ל המועצה ישראל אושר, מנכ”ל חברת PHI יגאל גלעדי, ראש היישוב ואדי אל-נעם לבאד אבו עפאש, ראשי רשויות מהאזור ונציגי משרד התקשורת וחברות הסלולר.

שר התקשורת, ד״ר שלמה קרעי: ״מה שאנחנו חונכים כאן היום הוא לא רק תורן נוסף, אלא תשתית חיונית. תקשורת סלולרית איננה מותרות, היא צורך בסיסי. היכולת ללמוד בבתי הספר, לעבוד ביעילות, לנהל עסק, להזעיק אמבולנס בשעת חירום, לקבל שירותים ממשלתיים או לחוש ביטחון אישי, תלויה בתשתית חזקה, יציבה ואמינה.
האנטנה הזו היא לא רק פלדה ומשדרים. היא גשר. גשר שמחבר את הפריפריה למרכז ומביא קידמה לכל אזרח בישראל. במשמרת שלי אין אזרחים סוג ב’.״

ראש מועצת נאות חובב, מר תומר ביטון: 'היום אנחנו לא רק חונכים אנטנה, אלא ממשיכים את חיבור הדרום והתעשייה בישראל לתשתיות חיוניות ומתקדמות. כמי שצמח בנגב ופועל לביצור מעמדה של נאות חובב כחזית התעשייה הישראלית, אני רואה בחיבור הפריפריה לתשתיות תקשורת מתקדמות מהלך אסטרטגי מהמעלה הראשונה. חזונו של השר קרעי, כבן הדרום המבין לעומק את צרכי האזור, משתלב היטב עם המהפכה שאנו מובילים כאן. נאות חובב היא הלב הפועם של התעשייה הישראלית, וכדי שתהיה חכמה ומתקדמת היא זקוקה לתשתית תקשורת חזקה, יציבה ורציפה. היום, אנחנו הופכים את החזון הזה למציאות בפיתוח פארק אקו-תעשייתי חכם, שמוכיח שבעזרת שותפות בין הנהגת הנגב לבין משרד ממשלתי שרואה בנו שותפים לדרך, גם השמיים הם לא הגבול!"

מנכ"ל חברת הסלולר Phi, מר יגאל גלעדי: "כחברת תשתיות משותפת, PHI פועלת מתוך תפיסה של תשתית אחת מתקדמת שמשרתת מיליוני לקוחות של פרטנר והוט מובייל. כך אנו מאיצים פריסה, מצמצמים כפילויות, ומביאים טכנולוגיה מתקדמת – במהירות ובאחריות."

השר הודה בדבריו לשותפים לדרך: “אני מבקש להודות לח”כ וואליד אלהוואשלה, שדחף וקידם את הקמת האתר הזה. תודה לראש המועצה תומר ביטון על שיתוף הפעולה, למנכ”ל PHI יגאל גלעדי, לחברת החשמל ולמנכ״ל שפיגלר ולצוות המקצועי במשרד התקשורת בראשות רוני חורי. אנחנו לא עוצרים כאן. אנחנו בעיצומה של מהפכת תשתיות התקשורת המתקדמות, בנגב, בגליל, ביהודה והשומרון ובכל אתר ואתר. יחד נוביל את ישראל לקידמת הבמה הטכנולוגית העולמית.",


◼️ חדשות עוטף עזה, מועצות אזוריות ומקומיות בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות השר

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מועצות - עוטף עזה

לחצו כאן
דילוג לתוכן