מבזקים
שוב: דקירות בנתניה לוד: ילדה בת 5 נפלה ממתקן משחקים ופונתה לבית החולים במצב בינוני 20 אלף כרטיסים בתוך שעות: כך כבשה תוכנית הקיץ של אשדוד את התושבים כפר סבא: בן 67 התמוטט באמצע פעילות ספורטיבית – צוותי מד"א החזירו את ליבו לפעום נתניה: תינוק כבן שנה נכווה משמן רותח – מצבו בינוני את זה לא ראינו מגיע: סטייק אבטיח על הגריל, עם בוראטה, פיסטוקים ובזיליקום רהט: גבר נפצע כתוצאה מאלימות – מצבו בינוני מודיעין-מכבים-רעות על הפודיום באירופה: שמוליק דניאל זכה במדליית הארד באליפות אירופה בחתירה משפחה מירושלים הייתה מעורבת בתאונה קשה בצפון: תשעה פצועים, בהם גבר במצב קשה ושישה ילדים הצלחה גדולה ברמלה: מאות ילדים והורים מילאו את המופע של סתיו לוין בקניון עזריאלי שבוע הוקרה בויצו – צפו בתמונות הצוותים בבאר שבע, ראשון לציון, ירושלים, לוד, חולון, בת ים, תל אביב, מודיעין, באר יעקב ומעלה אדומים סמוך לתחנת הרכבת ברמלה: המשטרה חשפה שלושה מטעני צינור ותחמושת שנגנבה מצה"ל אחרי קריסת המרפסת בירושלים: בעלי דירות בבניינים ישנים נקראים לבדוק מיד את המרפסות התלויות דוכן "מי לא רוצה שלום" הוקם לראשונה ברחובות רמלה: הרחוב שייסגר הלילה לשלושה שבועות – כל הפרטים מלך הסלים של אירופה מצטרף למכבי עירוני רמת גן מהקטטה ועד ההיעלמות: כל הפרטים החדשים בפרשת אלדר דיין כוחות גדולים הוזעקו: שריפת קוצים מתפשטת לעבר הבתים סמוך לבית שמש אל תיתקעו בדרך: כבישים מרכזיים ייסגרו השבוע בשעות הלילה התפתחות בחקירת הרצח בנתיבות: חשוד נעצר שעות לאחר החיסול

הסבתות סורגות לקהילה: מצילות עסקים ומקשטות את העצים והספסלים בצעיפים צבעוניים

הסיפור הזה נגע לכולם במהלך הקורונה וכעת, מגיעות הסבתות מדיור מוגן "לב רחובות" שכבר יכולות לצאת לאוויר הצח, כדי לראות את התוצר הסופי – צעיפי הצמר שסרגו בחודשים האחרונים והצליחו להפיח חיים וצבע במרחב הציבורי.

כזכור, את כמויות הצמר האדירות רכשה הנהלת "לב רחובות" מהחנות של רפי אזולאי, בעליו המיתולוגי של החנות בהרצל "ליז" במטרה לסייע לו כלכלית בתקופת הקורונה. במהלך חג הפסח העניקו הסבתות כמתנה לקהילה, רחבה ציבורית מקושטת בעבודת. סגירת המעגל התקיימה הבוקר כשהסבתות נפגשו עם רפי אזולאי. הוא הודה להן ולא הצליח לעצור את הדמעות מהתרגשות – הן עטפו אותו באהבה ושיתפו כי עבורן הייתה זו זכות גדולה לתרום לקהילה.

מעתה, כל מי שיגיע לרחבה בש.בן ציון, סמוך לסטימצקי, יראה את היוזמה המדליקה של הסבתות מהדיוק המוגן שבאמצעים פשוטים הצליחו להוסיף צבע עם צעיפים צבעוניים, לקשט את הספסלים, את עמודי התאורה והעצים ובכך יצרו דמוי גרפיטי צבעוני במרחב האורבני.

יונית ורבר, יזמית ותושבת העיר הגיעה עם בתה לסייע בעבודת התפירה ציינה: "הכי כיף שיתופי פעולה בהם כל הצדדים נהנים, שמכירים אנשים נפלאים, ועושים טוב לאחרים ולסביבה". מורן ברגר, פעילה חברתית וסביבתית הגיעה גם כן עם בתה בת ה11 אמרה: "יוזמה מקסימה שכולם רק הרוויחו ממנה. מבעלי החנות, לסבתות שסרגו ולתושבים שיהנו מהתוצרים היפים".

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן