לקראת חג הסוכות יוצאת לדרך בפתח תקווה תחרות "הסוכה היפה 2026", שבמסגרתה מוזמנים דיירי בניינים בעיר לקשט יחד את הסוכה המשותפת ולהתמודד על פרסים, בהתאם לתקנון התחרות.
ההשתתפות מיועדת לוועדי בתים ולדיירים, כאשר הסוכה צריכה להיות פרי עבודה משותפת של השכנים. לאחר הקמת וקישוט הסוכה ניתן להעלות לתחרות עד ארבע תמונות שלה ולהגיש את פרטי ההשתתפות.
ההרשמה לתחרות פתוחה עד יום 2 באוקטובר בשעה 12:00. הזוכים ייבחרו בהתאם לתקנון ויזכו בפרסים עבור הבניין.
בעירייה מזמינים את תושבי פתח תקווה לקחת חלק בתחרות, לשתף פעולה עם השכנים ולהציג את הסוכה המעוצבת והיצירתית שלהם.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








