מבזקים
חולון: רוכב אופניים חשמליים כבן 50 נפצע בתאונה ברחוב ג'סי כהן אילת: בית עסק נסגר ל־10 ימים לאחר שנמכר אלכוהול לסוכן משטרתי קטין קריית גת: תקלה במערכת המים הארצית – ייתכנו שיבושים והפסקות מים פרסום ראשון | האופוזיציה ברחובות פנתה לוועדת הבחירות המרכזית: דורשת להסיר את שמות כץ ודיל מהשלט לצד פסל "האריה" רמת השרון: שני רוקחים ממחנה גלילות נעצרו בחשד שגנבו עשרות אלפי תרופות ומכרו אותן בשוק השחור גבעתיים שוב בראש מדד השבת: ציון 6 מתוך 6 לצד תל אביב, הרצליה ורמת השרון מירושלים, פתח תקווה ותל אביב ועד אשקלון, אשדוד, ראשון לציון, בני ברק ובת ים: 2,015 ילדים ובני נוער נפגעו בתאונות בשנת הלימודים ירושלים חוזרת ללימודים: 312 אלף תלמידים יפתחו מחר את שנת תשפ״ז מכתב הפרישה של מסי: "אין לי יותר מה לתת" חסימה ממושכת בשדרות ח״ן ברחובות: גם החניות הפרטיות ייסגרו – ורכבים שלא יפונו ייגררו סוף עידן בכדורגל העולמי: ליונל מסי הודיע על פרישה מנבחרת ארגנטינה 15 מיליון שקל לקראת 1 בספטמבר באשדוד: 61 מוקדים בבתי הספר שופצו ושודרגו 58 ילדים, 29 זוגות תאומים: כך תיפתח כיתה א' מחר באשדוד תאונה קשה סמוך לקריית מלאכי: בן 70 נפצע קשה בהתנגשות בכביש 3 רגע לפני 1 בספטמבר: המשטרה בדקה את ההסעות לתלמידים בקריית גת רגע לפני שהילדים חוזרים: מבצע אכיפה נרחב נערך ברחבי חולון בת ים: בן 80 נמשה מהמים סמוך לחוף הסלע – מצבו אנוש תושבת לוד נעצרה בחשד לסחר בסמים ירושלים: הפסקות מים בשכונות בעיר מודיעין: נירי דרור זכתה במדליית כסף בגביע העולם בקיקבוקס

הערב המרגש של גבעת שמואל: מיכל דליות כבשה את ההורים ביום שאחרי חזרת החטופים

תחת הכותרת "הורות במרכז", מאות תושבים מילאו את האולם למפגש מעצים עם "סופר נני". רגע השיא נרשם בפתח הערב: "האירוע הראשון שבו לא צריך להתפלל להשבת חטופים – כולם בבית". ראש העיר יוסי ברודני: "גאה בהורים שבאים ללמוד ולהשתפר"

גבעת שמואל ממשיכה להוכיח שהקהילה והחינוך עומדים בראש סדר העדיפויות שלה. אולם מלא מפה לפה בנשים, גברים, צעירים ומבוגרים, קיבל את פניה של מיכל דליות ("סופר נני") למפגש מרתק על הנושא שמעסיק כל בית בישראל: הצבת גבולות וסמכות הורית לצד חום ואהבה.

הערב, שהופק על ידי הוועדה לקידום מעמד האישה בעיר, נפתח ברגע עוצמתי במיוחד. אפרת קליין, יו"ר הוועדה, פתחה את דבריה בהתרגשות: "זהו האירוע הראשון שאני פותחת בתחושת רווחה גדולה – כשאין יותר חטופים בעזה. ברוך השם, כולם שבו הביתה, החיים והמתים, ולא צריך עוד לשאת תפילה לחזרתם". הבשורה המשמחת על סיום סוגיית החטופים השרתה אווירה של התעלות על הקהל, שהתפנה לחזק את היחידה המשפחתית.

במהלך ההרצאה, שהועברה "בגובה העיניים", העניקה דליות כלים פרקטיים להתמודדות עם דילמות יומיומיות. היא הדגישה כי סמכות אינה נובעת מכעס או ממאבקי כוח, אלא מנוכחות עקבית וביטחון עצמי של ההורה. הקהל הרב הציף שאלות מהשטח, ודליות ענתה לכל אחת ואחד ברגישות ובחכמה המאפיינת אותה.

ראש העיר, יוסי ברודני, בירך על היוזמה ואמר: "העוצמה של גבעת שמואל טמונה בחשיבות שאנו מייחסים למשפחה ולחינוך. לראות אולם מלא בהורים שבאים ללמוד ולהעניק לילדיהם כלים טובים יותר, זהו מחמם לב. נמשיך להביא לעיר את מיטב המרצים כדי להעשיר את חיי התושבים".

על הפקת הערב המוקפד ניצחה נירית מוסיוף, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה. בערב נכחו גם מ"מ ראש העיר מירב שולנר, וחברות הוועדה מיה טל ובטי מזרחי. "מיכל דליות הזכירה לנו הלילה שהסמכות שלנו כהורים היא המתנה הכי גדולה שאנחנו יכולים לתת לילדינו", סיכמה קליין את הערב המוצלח.


זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית גבעת שמואל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גבעת שמואל

לחצו כאן
דילוג לתוכן