עיריית קרית גת קיימה הערב (שלישי) הערכת מצב מיוחדת.
בעדכון שהעבירה העירייה לתושבים נרשם: "בנוסף לישיבות השוטפות של הנהלת העיר בנושא הערכות למצבי קיצון בחרום, התקיימה הערב הערכת מצב במרכז ההפעלה, במהלכה נתבקשו מנהלי המכלולים בחרום להמשיך ולתגבר את העירנות ואת הכוננות במסגרת האיומים השונים הנגזרים מהמצב הנוכחי.
מוסדות החינוך מתבקשים להמשיך ולתרגל עם צוותי ההוראה והתלמידים את תרגולות החרום השונות, תושבי העיר מתבקשים להמשיך לשמור על עירנות. המערך העירוני ממשיך לפעול כל הזמן במתכונת חרום בפריסה מוגברת של ניידות בטחון, שיטור ופיקוח עירוני".
מוקד 106 זמין לשרותכם בכל שעות היום והלילה.
◼️ לקבוצת חדשות קרית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








