מבזקים
תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון "אתה מת, אני אתפוס אותך": נהג מאשקלון מואשם בגין איומים על פקחים ונהיגה מסכנת חיים בן 47 מב"ש איים "לערוף את ראשו" של בן זוג גרושתו קיבוץ גבולות: בעלת כלב בת 69 מואשמת לאחר נשיכה שגרמה לחבלה לתושב הקיבוץ אם צעירה מאשקלון נתפסה עם מאות כדורי סמים ברכב כשבתה התינוקת עמה באר שבע: בן 72 נאשם בגניבת טלפון נייד מגרנד קניון בעיר "אהרוג אותך כשאתה ישן": ויכוח בין אחים בב"ש הסתיים בקטטה אלימה ופציעות קשות בן 30 מב"ש מואשם שגרר צעירה משערה מרכב ואיים עליה שוב ושוב דרך הטלפון

הפגנת הורים וילדים נגד מתווה הקפסולות באשדוד

ד"ר אלי לחמני: "ההורים והילדים האלה צריכים להילחם על מה שראש העיר היה צריך להבין מזמן ואם בריאות חייהם ונפשם של הילדים חשובה לו – עליו לתת הוראה ולהחזירם מהר ככל שניתן למסלול הרגיל".

הורים וילדים הפגינו הערב (שבת) כנגד מתווה הקפסולות הקיים בחלק מוסדות החינוך שאינם ממוגנים באשדוד, בהם הורים לילדים מגיל 0-3 והורים לילדים בעלי צרכים מיוחדים.

כזכור, במהלך השבוע קיימה הוועדה המיוחדת לצמצום פערים חברתיים בפריפריה בראשות חבר הכנסת אברהם בצלאל דיון בנושא מתן מענה לילדי העיר אשדוד נוכח מלחמת חרבות ברזל, לאחר שישנו ציבור רב של ילדים שלומדים עדיין בקפסולות. לאחר הדיון שארך למעלה משעתיים אמר יו"ר הוועדה: "דורש לקבל לוועדה מתי תגמרו את המיגוניות האלה, או התייחסות להצעתו של חבר המועצה לשעבר אינג' ולדימיר בורודה – שיפור מיגון, כדי שכל ילדי אשדוד יחזרו לשגרת לימודים מלאה – עד סוף השבוע. ילדי אשדוד הם לא סוג ב'".

ד"ר אלי לחמני המועמד לראשות העיר אשדוד יחד עם חברי סיעתו בהם המועמד אינג' ולדימיר בורודה ופעילי סיעת אשדוד תנצח הגיעו הערב (שבת) לתמוך בילדי והורי אשדוד שהגיעו להפגין כנגד מתווה הקפסולות של ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי.

לאחר מכן אמר לחמני: "כמה עצוב לי בנשמה. ילדים קטנים, ילדים בעלי צרכים מיוחדים והורים צריכים לצאת הלילה למלחמה על זכות בסיסית לקום בבוקר ולהגיע אל גן הילדים או בית הספר. ההורים והילדים האלה צריכים להילחם על מה שראש העיר היה צריך להבין מזמן ואם בריאות חייהם ונפשם של הילדים חשובה לו – עליו לתת הוראה ולהחזירם מהר ככל שניתן למסלול הרגיל.

"לצערי הרב ראש העיר אטום לרחשי הלב ולצרכי ההורים. כדאי שיתעורר עכשיו ויודיע על הפסקת הקפסולות ועבודה בזומים – שהם בדיחה ולא לימודים ממשיים. אני קורא לראש העיר: שחרר לסרי, שחרר!! נמשיך להיאבק למען העיר שלנו, למען עתיד ילדנו ולא נעצור. אני מתחייב לכך".

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם: קרקס בוועדה בכנסת למתן מענה לילדי אשדוד

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK | ד"ר אלי לחמני-צילום: אבי רוקח

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן