מבזקים
"אם אתם באים להציל אותנו, זה עולה כסף?" השאלה המפתיעה של התלמיד מאשקלון שהפכה לשיעור מציל חיים באר שבע: על הבמה כבר לא היה אפשר לדעת מי מתמודד נפש ומי סטודנט למשחק מסקאזי על החוף ועד אביתר בנאי בזריחה: הלילה שבו תל אביב לא הולכת לישון חוזר "הוא לא ישב במגדל השן": הרב שהתחיל מלשרת את הציבור הוכתר לרבה של קריית אונו מסלון הקהילה ועד הליגה הלאומית: הספורט בלוד מספק שנה של הישגים יוצאי דופן דור ה – AI של לוד כבר כאן: 400 תלמידים פיתחו רובוטים, משחקי מחשב ופתרונות לעולם טוב יותר שתי מנהלות מלוד קיבלו אות הוקרה מנשיא המדינה – והביאו כבוד לעיר לוד נפרדת מגיבור ישראל: אל"ם נתנאל לסרי הלך לעולמו בגיל 40 מבתי קפה ועד דבש בוטיק: העולים החדשים שמקימים את העסקים החדשים של בת ים עורך דין מרמת השרון חשוד: ביקש הנחת מס של 450 אלף שקל בטענה שעבר לגור בבית – הביקורת גילתה דיירים אחרים הרצליה: בגיל 75 הוא יצא למשימה אחת – לגרום לילדי ישראל לדבר אנגלית מאשקלון לפסגת אירופה: אליאב בן ה – 15 זכה בשתי מדליות זהב בג׳יו ג׳יטסו פחות בירוקרטיה, יותר בנייה? הרפורמה שעשויה לקצר את הדרך לדירה הגיעה למזכרת בתיה וקריית עקרון יהורם גאון, יהודה פוליקר ודני סנדרסון בלי הבמה – התערוכה התל אביבית שחושפת את האנשים שמאחורי התהילה במקום מסכים: משפחות באופקים יוצאות לחפש את המטמון בפארק נתניה תשפץ מוסדות חינוך ב – 65 מיליון שקל: חלק מהקייטנות יועברו זמנית לא רק לומדים: תלמידי נתניה יפתחו מיזמים ירוקים שישפיעו על העיר יריד תעסוקה לנוער יתקיים באשקלון לקראת חופשת הקיץ חשבו שמדובר במזוודה רגילה: בנתב"ג גילו 20 תוכים נדירים שהוסתרו בדרך לישראל מאמינות בעצמן מגיל 12: התוכנית באשקלון שמחברת נערות לעולם הניהול וההנהגה

הפקיר את המת בכביש 431 – כתב אישום נגד תושב רמלה

כתב אישום המייחס עבירות המתה בקלות דעת, הפקרה אחרי פגיעה ועוד בגין תאונת פגע וברח בכביש 431 לפני כחודש.

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי מרכז לוד כתב אישום נגד יוסף אברהם, בן 20 מרמלה, בגין תאונת פגע וברח בכביש 431 בה נהרג רוכב אופנוע אופיר וקנין (26) ז"ל.   

כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של המתה בקלות דעת, הפקרה אחרי פגיעה, מסירת ידיעה כוזבת, שיבוש מהלכי משפט, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו ונהיגה בזמן פסילה וללא רשיון נהיגה.

על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד נעמי לוינוב מפרקליטות מחוז מרכז, בתאריך 14.10.2024 בשעות הלילה, נהג הנאשם ברכב במהירות של כ-190 קמ"ש בכביש 431, על אף כי היה פסול מלנהוג ורישיון הנהיגה שלו לא היה בתוקף. תוך כדי הנהיגה וכאמור כשהוא נוהג במהירות מופרזת, סטה הנאשם מהנתיב והתנגש באופנוע בו רכב אופיר ז"ל. כתוצאה מהתאונה, נגרמו לאופיר חבלות קשות בראשו ובגופו ומותו נקבע במקום.

לאחר התאונה, המשיך הנאשם בנסיעה רצופה, מבלי שעצר במקום ועמד על תוצאות התאונה ומבלי שהזעיק עזרה.

בשל הנזק לרכב שמנע ממנו להמשיך בנסיעה, עצר הנאשם בשולי הכביש ונמלט סמוך לאחר מכן ברכב של חברו. במטרה למנוע או להכשיל הליך שיפוטי או להביא לידי עיוות דין, וכדי להסתיר את מעורבותו בתאונה ואת הימלטותו מהתאונה מבלי לעצור או להזעיק עזרה למנוח, התקשר הנאשם למוקד 100 של משטרת ישראל ומסר בכזב כי הרכב נגנב מביתו. כאשר הגיעו שוטרים לביתו, נמלט הנאשם ואותר רק יום למחרת ובעת מעצרו, השליך את הטלפון הנייד שלו לאסלה והוריד את המים.

הפרקליטות מבקשת מבית המשפט להורות על מעצרו של הנאשם ולפסול את רשיון הנהיגה שברשותו עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו.

בבקשת המעצר ציינה הפרקליטות, כי התנהגותו של הנאשם, "שנהג במהירות של 191 קמ"ש, בעודו לוקח סיכון בלתי סביר כי יפגע ביתר משתמשי הדרך, פגע וגרם למותו של המנוח, לצד העובדה כי נמלט מזירת התאונה ללא הזעקת עזרה, דיווח בכזב כי רכבו נגנב במטרה לשבש הליכים ולאחר מכן נמלט ממשטרת ישראל מלמדים על מסוכנותו, כי מורא החוק אינו חל עליו, וכי ערך חיי אדם זר לו".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן