
סיכול התחמשותם של חברי ארגון הפשיעה בדרום – הצהרת תובע הוגשה היום נגד 2 חברי ארגון פשיעה שנעצרו בפעילות ממוקדת של היחידה המרכזית כשברשותם נשק ותחמושת.
כחלק מהמאבק והפעילות היצירתית של מרחב לכיש, לסכל ולמנוע פגיעה בחיי אדם ובחייהם של חפים מפשע, פשטו שוטרי ימ"ר לכיש יחד עם יחידות של המחוז הדרומי, בהם יחידת יואב ולוחמי מג"ב, על בית בישוב ניצן, בו מתגוררים 2 חשודים המשתייכים לארגון פשיעה, וערכו במתחם הבית וסביבו חיפוש, שבמהלכו נתפס אקדח 9 מ"מ, תחמושת, וכן אפודי מגן גוף (שכפצים). 2 החשודים כבני ה 29, הנם עבריינים המשפיעים באופן ישיר על מפת הפשיעה בכלל, ובדרום בפרט. איתור מקום מחבואם של האקדח והתחמושת, הנו תוצר של עבודת מודיעין ממוקדת שנערכה ע"י ימ"ר לכיש, כחלק מתכנית התקיפה הכוללת של מרחב לכיש, נגד פעילותם של חברי ארגוני הפשיעה, ומתוך מטרה ברורה להפליל את מי שעוסק בתחום הפשיעה אלימה והאמל"ח, ולהרחיקו מהציבור במטרה להציל ולשמור על חיי אדם. ציינו במרחב לכיש.
החשודים נחקרו בימ"ר לכיש בחשד להחזקת נשק, אמצעי לחימה וקשירת קשר לפשע, ומעצרם הוארך מעת לעת, בזמן שחוקרי הימ"ר המשיכו לגבש נגדם את הראיות וחומרי החקירה.
הבוקר, עם סיום החקירה והעברת מכלול הראיות לידי הפרקליטות, תוגש נגדם בבימ"ש הצהרת תובע בדבר כוונת הפרקליטות להגיש את כתב האישום החמור במהלך הימים הקרובים.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








