מבזקים
אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים

הצצה בלעדית לשיטות הגיוס של Google

המפגש, שהתקיים בשבוע שעבר, נערך בהובלת אלי קפלן, ראש חטיבת הייעוץ בתחומי אבטחת מידע ב-Google Cloud EMEA, אשר גייס מאות עובדים לענקית הטכנולוגיה ואף היה שותף לבניית 'בנק השאלות' של החברה.
מרכז לאודר לתעסוקה בנגב פותח את שנת הפעילות הרביעית של פורום משאבי האנוש בהייטק במפגש מרתק, שמתמקד באחת הסוגיות הבוערות בעולם הגיוס – כיצד לזהות פוטנציאל אמיתי של מועמדים כבר בשלב הראיון. המפגש עסק בטכניקות הגיוס של Google ובדרכים לזיהוי פוטנציאל מועמדים בראיונות עבודה.
המפגש, שהתקיים בשבוע שעבר, נערך בהובלת אלי קפלן, ראש חטיבת הייעוץ בתחומי אבטחת מידע ב-Google Cloud EMEA, אשר גייס מאות עובדים לענקית הטכנולוגיה ואף היה שותף לבניית 'בנק השאלות' של החברה. קפלן העניק למנהלות ולמנהלי משאבי אנוש הצצה ייחודית לשיטות הגיוס החדשניות של Google, שיתף בתובנות מרתקות מהשטח, והדגים כיצד ניתן לזהות מועמדים מבטיחים מעבר לרזומה הכתוב.
קרן כהן מנהלת מרכז לאודר לתעסוקה בנגב ציינה: "אנחנו גאים לפתוח את פורום מש"א בהייטק לשנת 2025 עם מפגש פורץ דרך בשיתוף Google המעניק כלים אמיתיים למגייסים בדרום. החזון שלנו הוא להמשיך ולחזק את קהילת משאבי האנוש בהייטק בדרום, להעניק כלים פרקטיים ולחשוף את אנשי הגיוס לשיטות המתקדמות ביותר בעולם".
הצטרפו לחדשות חינוך ואקדמיה  בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: לאודר

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן
דילוג לתוכן