מבזקים
גן יבנה: רכב שנגנב זמן קצר קודם לכן אותר בנסיעה – הנהג נעצר 9 שעות בלי תנועה וחניה: רחוב שלום שוסיוב ברחובות ייסגר בגלל ממ"מ לגן ילדים נפל מצוק של 5 מטר סמוך לירושלים: בן 42 פונה במצב קשה להדסה גניבת רכב או הונאת ביטוח? חקירה סמויה באשדוד הובילה למעצר 3 חשודים הערב באשקלון: מופעי אש ולהטוטים בטיילת – הכניסה חופשית אלופי הנינג'ה מגיעים לחולון: ארבעה ימים של תחרויות במסלול המכשולים הדחפורים עלו על יצחק אלחנן: 108 דירות נהרסות ברמת השרון – 220 ייבנו במקומן איים על שוטר ובני משפחתו ונמלט: כך אותר החשוד באילת אקדח גלוק ומחסנית עם חמישה כדורים: שני אחים מרמלה נאשמים בהובלת נשק מעצרו של תושב מזרח ירושלים החשוד ברצח פאטמה רג׳בי הוארך הרצליה: חמישה סכינים, גרזן, קוקאין ומאות כדורי אקסטזי נתפסו ברכב חשוד חומרים החשודים כסמים וסכין נתפסו לאחר ששקית נזרקה מחלון רכב באשקלון 320 מטרים ו-78 קומות: המגדל הגבוה בישראל נפתח לאכלוס בגבעתיים רחובות מצטרפת לרשת ערים בריאות בישראל מאות בני נוער במסיבת טבע ליד רבדים: המשטרה פיזרה את האירוע – שני אחים נעצרו סוכות 2026: קו מיוחד מירושלים למערת המכפלה – אלה השעות והשינויים בתחבורה שיבושי תנועה במזכרת בתיה בעקבות עבודות להחלפת קו מים בסמוך לבית ספר בורג אחרי השקעה של 12 מיליון שקל: המזח הצפוני במרינה באשדוד נפתח לציבור משרדי הרישוי סגורים עד 2 באוקטובר – אבל הטסטים והתיאוריה מתקיימים כרגיל כביש 471: שני צעירים נפצעו לאחר שרכבם התהפך סמוך למחלף שעריה

הרופאה שהותקפה: תושבת מזכרת בתיה; גבי גאון: "אירוע חמור שרק בנס נגמר כפי שנגמר"

פרשת הרופאה שהותקפה במרפאת "כללית" בבאר יעקב, עוררה סערה גפם בקרב בני היישוב בו היא מתגוררת – מזכרת בתיה.

כזכור, שוטרי תחנת רמלה הוזעקו לקופ״ח בבאר יעקב עם קבלת דיווח בדבר תקיפה חמורה של רופאה במקום. מהחקירה עולה, כי תושב העיר בשנות השלושים לחייו הגיע אל קופת החולים על מנת לקבל טיפול רפואי, כאשר בשלב מסוים אחז בפטיש מברזל שהביא עמו ותקף חמורות באמצעותו את הרופאה בראשה. כתוצאה מהתקיפה הרופאה נפגעה באורח בינוני בראשה. עפ"י גורמי רפואה ואושפזה במרכז הרפואי תל השומר. בתוך כך, חוקרי היחידה ללוחמה בפשיעה של תחנת רמלה עצרו החשוד לחקירה בחשד לנסיון רצח ובסיומה נכלא. השוטרים את החשוד לדיון בבקשה להאריך את מעצרו, ובתום בחינת ממצאי החקירה, קבע בימ״ש את הארכת מעצרו עד ליום 19.6.22 לצד שליחתו לאבחון גורמי מקצוע. משטרת ישראל רואה בחומרה תקיפת עובדי ציבור ובהתאם לאסטרטגיה ההתקפית של מחוז מרכז, תפעל למיצוי מלוא חומרת הדין עמו.

ראש המועצה גבי גאון: "שוחחתי עם דר' א. אשר תיארה בפניי את האירוע הקשה. מדובר באירוע חמור שרק בנס נגמר כפי שנגמר. בשם קהילת מזכרת בתיה חיזקתי אותה ואיחלתי לה רפואה שלמה והחלמה מהירה. אני מבקש להוקיע ולגנות בכל תוקף כל אירוע של אלימות בכלל ונגד עובדי הציבור והרפואה בפרט. אסור לנו לקבל בשום דרך ואופן אלימות ועלינו להוקיע ולהלחם נגדה ללא כל מורא. כמי שמוביל ארגון של משרתי ציבור אני קורא לכולנו לתמוך, להוקיר ולחזק את משרתי הציבור ואת עבודתם המסורה. להזכירכם הם אלה שעמלו לילות כימים כדי לטפל בנו בשעת חירום במגפת הקורונה, ובדגש על צוותי הרפואה. תודה לדר' קארין ביטאן, מנהלת קופת החולים הכללית במושבה, על שעדכנה אותי בפרטי המקרה. אנו חייבים לעמוד יחד נגד האלימות!".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מזכרת בתיה

לחצו כאן
דילוג לתוכן