עובדי החברה הכלכלית לפיתוח באר שבע (חכ"ל) התכנסו הבוקר להרמת כוסית חגיגית לכבוד חג הפסח יחד עם עובדים נוספים של החברות העירוניות בבאר שבע. האירוע שהתקיים במוזיאון הנגב לאמנות בעיר העתיקה, נערך במעמד ראש העיר רוביק דנילוביץ' ובהשתתפות חברי מועצה, דירקטורים, יועצים, נציגים ובכירים נוספים מעיריית באר שבע וכמובן בנוכחות מלאה של עובדי חכ"ל.
חג פסח השנה מגיע בעיצומה של תקופה לא פשוטה, כשברקע מציינים שנה וחצי לפרוץ מלחמת חרבות ברזל ו-59 חטופים וחטופות שעדיין מוחזקים בשבי חמאס.
דווקא בעת הזו, האירוע סימל תקווה, שותפות ועשייה מאוחדת למען תושבי העיר והאזור.
ראש העיר, רוביק דנילוביץ' בירך את הנוכחים ואמר: "גם ברגעים המורכבים ביותר – העשייה העירונית אינה עוצרת. נמשיך לפעול באמונה ובנחישות לבניית באר שבע חזקה, מאוחדת וערכית. ליבנו עם המשפחות ועם כל החטופים והחטופות ונמשיך לשאת תפילה לשובם של כולם הביתה."
בסיום האירוע השיקו כל הנוכחים כוסית לחיים.
הצטרפו לחדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









