מבזקים
אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים

השביתה שתוכננה למחר ברחובות – מתבטלת

בשורה התחתונה: השביתה שתוכננה למחר – מתבטלת. בתוך כך, הישג לוועד עובדי עירית רחובות: תקציב השעות הנוספות, הכוננות והרווחה יקבעו במו"מ עם העובדים

בשורה התחתונה: השביתה שתוכננה למחר – מתבטלת. בתוך כך, הישג לוועד עובדי עירית רחובות: תקציב השעות הנוספות, הכוננות והרווחה יקבעו במו"מ עם העובדים/

בית הדין האזורי לעבודה בבת ים מותב בראשות השופטת אסנת רובוביץ ברכש קיבל הערב (שבת 14/12) את עמדת הסתדרות המעו"ף וועד עובדי עיריית רחובות, לפיה על הנהלת העירייה לקיים מו"מ עם ועד העובדים בעניין תקציב השעות הנוספות, שעות הכוננות ורווחת העובדים.

זאת בניגוד לעמדת ההנהלה כפי שהוצגה בתחילת הדיון, לפיה קביעת התקציב בעניינים אלה אינם עניינו של ועד העובדים ואין לקיים עליו מו"מ. על פי ההסכמה שהושגה בבית-הדין ינוהל השבוע מו"מ בנושאים אלה. ביום חמישי יעדכנו הצדדים את בית הדין במצב המו"מ.

בוועד העובדים הביעו סיפוק ואמרו כי אסיפת העובדים שתוכננה למחר מתבטלת לעת עתה.

*יו"ר הסתדרות המעו"ף, גיל בר-טל, אמר היום אנחנו מברכים על החלטת בית הדין שהורה לנהל מו"מ בכל הנושאים וכי "אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות לחזור לצעדי מחאה – אסיפות ועיצומים – אם נראה כי הנהלת העירייה לא הבינה את המסר של בית הדין. בית הדין קבע כי ההנהלה אינה יכולה לפגוע בשכר העובדים וברווחתם באופן חד-צדדי ואני מקווה שהם הבינו את זה".

יו"ר ועד העובדים, רמי מדהלה, אמר כי "חבל שראש העירייה לא קיים איתנו מו"מ מראש. שכר העובדים ורווחתם הם זכויות בסיסיות וגם בית הדין אמר היום כי לא ניתן לפגוע בזכויות הללו באופן חד-צדדי ושרירותי רק בגלל גחמה של מישהו תוך עקיפת הוועד".

יו"ר מרחב רחובות בהסתדרות, עודד עמרם, אמר כי "אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות להמשיך בצעדים ארגוניים אם נראה שההנהלה נוקטת סחבת את המו"מ ואינה מתחשבת בעמדת ועד העובדים. אנחנו בעד הידברות אבל ההידברות חייבת להיעשות בתום לב".

את הסתדרות המעוף וועד העובדים ייצוג עו"ד יובל ברוק

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלבום פרטי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן