שוטרי מרחב לכיש והמחוז הדרומי פעלו במהלך הלילה (שישי) בעיר אשקלון, בעקבות הגעתם של מפרי סדר לרחוב מגוריו של קצין צה"ל בכיר. על פי הדיווח, המשתתפים הגיעו למקום בניסיון לשבש את שגרת החיים של הקצין ומשפחתו ושל תושבי האזור.
כוחות משטרה שהיו ערוכים מראש ובסיוע תגבור, פעלו בנחישות להשבת השקט. השוטרים פיזרו את המפגינים מהרחוב וביצעו פעולות להרחקתם מהסביבה הקרובה לבית.
מהמשטרה נמסר כי הפעילות המהירה של הכוחות מנעה את הסלמת המצב, וכי האירוע הסתיים ללא אירועים חריגים או מעצרים שדווחו בשלב זה. במשטרה מדגישים כי הם ימשיכו לאפשר את חופש הביטוי והמחאה, אך לא יאפשרו פגיעה בסדר הציבורי או התנכלות אישית לקציני צה"ל ולנציגי ציבור בבתיהם.
◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











