
שוטרי תחנת יבנה "קבעו פגישה" עם פורץ לשם "רכישה" מבוימת של טלפון נייד אותו גנב מדירה ובעת הגעתו למפגש עצרו אותו עם הרכוש הגנוב.
שוטרי תחנת יבנה פתחו הלילה בחקירה עם קבלת דיווח במוקד 100 בדבר חשד לפריצה לדירה בעיר וגניבה של רכוש רב, לרבות מכשיר טלפון נייד. בתוך כך, שוטרי התחנה ביצעו פעילות סמוי, במסגרתה התקשרו למספר הטלפון של המכשיר הגנוב ו"קבעו מפגש" עם הפורץ, באמתלה של רכישת המכשיר הגנוב. כאמור, עם הגעתו של החשוד – תושב ראשון לציון בשנות הארבעים לחייו למפגש, עצרו אותו לחקירה ובסיומה נכלא.
בכוונת המשטרה להביאו היום לדיון בבימ"ש בראשל״צ בבקשה להאריך את מעצרו ,בהתאם לצורכי החקירה.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









