רגע לפני היציאה לחופש הגדול, תלמידות ותלמידי שכבות ח'–ט' מחטיבת בארי בראש העין יצאו לפעילות התנדבות משמעותית בהוסטלים של מתמודדי נפש במסגרת "קהילה תומכת בית אסתר".
במהלך הפעילות הפשילו התלמידים שרוולים ולקחו חלק בעבודות סידור, צביעה, ניקיון ושיפור המרחב. אך מעבר לעשייה הפיזית, הייתה זו הזדמנות ללמידה ערכית על אחריות, רגישות, אכפתיות ועזרה לזולת.
התלמידים חוו מקרוב כיצד יוזמה פשוטה יכולה להשפיע על חייהם של אחרים, וכיצד ערכים שנלמדים בבית הספר מקבלים משמעות אמיתית כשהם יוצאים אל השטח.
הפעילות התקיימה בליווי הצוות החינוכי של חטיבת בארי, כחלק מתפיסה חינוכית הרואה בהתנדבות ובמעורבות חברתית חלק משמעותי בעיצוב בני הנוער.
ראש העיר רז שגיא אמר: "הנוער של ראש העין ממשיך להוכיח שערכים באים לידי ביטוי גם בעשייה אמיתית בשטח. זו גאווה גדולה לעיר כולה לראות תלמידות ותלמידים שבוחרים להשקיע, לתרום ולהתנדב למען אחרים."
גלית בר-אל, ראש מינהל החינוך בעיריית ראש העין, הוסיפה: "כאשר תלמידים יוצאים מהכיתה ופוגשים את החברה מקרוב, הם מפתחים רגישות, אחריות ויכולת אמיתית להשפיע."
עבור התלמידים, זו הייתה פעילות התנדבות. עבור הקהילה, זה היה רגע של חיבור. ועבור כולם, שיעור חשוב על נתינה, אחריות ואנושיות.
◼️ חדשות ראש העין בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








