מבזקים
אזהרה באילת וברמת השרון: יתושות נגועות בקדחת מערב הנילוס אותרו בשטח הולך רגל כבן 30 נפצע קשה מפגיעת אוטובוס ברמלה כביש 4 נחסם בשני הכיוונים בעקבות הפגנת חרדים אילת: שלושה משיטים עוכבו בחשד להשטה תחת השפעת אלכוהול חולון יוצאת למאבק: העירייה פועלת נגד נכס שפוצל ליחידות דיור 9,623 דירות במקום השכונה הוותיקה: תוכנית הענק שאושרה בבאר יעקב | כל הפרטים חיפושים נרחבים אחר נעדרת כבת 60 מאשקלון השינוי החדש בטיילת רפאל איתן באשקלון מכדורגל בנות ועד פאדל: כך השתנה הספורט ברמלה בשנה אחת בת ים: שני מתאגרפים צעירים מבת ים זכו במדליות זהב באליפות ישראל חשש לחייה של בת 16 מקריית מלאכי מהתימנים ועד הפרסים: יותר מ-10,000 איש חגגו בפסטיבל "עדות" בחולון 100 צעירות וצעירים, שנה של שליחות: בנות ובני השירות הלאומי נפרדו מהמרכז הרפואי שמיר אסף הרופא המתחזה לגברים מפ"ת: המשטרה מחפשת נשים נוספות כביש 557 ייסגר הלילה לסירוגין: תרגיל ביטחוני יתקיים במעבר תאנים "הבן שלך על הקו": כך נעקצו קשישים באשדוד במאות אלפי שקלים התחבא בבקבוק להסרת ריסים: עורך דין נעצר בחשד להברחת סמים לישראל ב – 50 שקלים בחודש: חדר הכושר החדש לבני הנוער באופקים יצא לדרך לא רק כיכר חדשה: קהילת גמלאי צה"ל תוקם באופקים אחד מכל שניים עבר: הנתון החריג של תלמידי אופקים במבחני המחוננים

השליכו רימון והציתו רכב בישוב סמוך לירושלים 

בחקירה עלה כי בעת ההימלטות החליפו את בגדים על מנת להעלים ראיות העלולות לקשור אותם למעשה. מעצרם של השלושה הוארך והוגש נגדם כתב אישום.

שלושה חשודים נעצרו בחשד להצתת רכב והשלכת רימון לעבר חצר בית ביישוב סמוך לירושלים

בתאריך 21.11.23 בשעות הערב התקבל דיווח על הצתת רכב והשלכת רימון לעבר חצר בבית ביישוב סמוך לירושלים. בעקבות המקרה הוזעקו למקום כוחות משטרה ונפתחה חקירה סמויה שבמסגרתה נקשרו שמותיהם של שלושה חשודים, שניים מהם תושבי העיר ירושלים ותושב מטה יהודה, בשנות ה-20 לחייהם.

בתאריך 11.12.23 נעצר אחד מהחשודים על ידי בלשי היחידה המרכזית של מחוז ירושלים והועבר לחקירה ביחידה. ב-14.12.23 נעצרו שניים נוספים והחקירה הפכה בשלב זה גלויה.

מחקירתם עלה כי השלושה הגיעו בשעות הערב עם רכבו של אחד מהם שהביא עמו בקבוק עם חומר דליק. בהגיעם סמוך לביתו של הקורבן, יצאו שניים מהחשודים מרכבם, ניגשו לעבר הרכב ואחד מהחשודים הצית את הרכב באמצעות חומר דליק ואילו שותפו השליך את הרימון לעבר חצר ביתו של הקורבן.

מיד לאחר מכן נמלטו החשודים מהמקום ובחקירתם עלה כי בעת הימלטותם החליפו את בגדיהם על מנת להעלים ראיות העלולות לקשור אותם למעשה. מעצרם של השלושה הוארך והוגש נגדם כתב אישום.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן