מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי

השקעה של 3.5 מיליון שקל בפלורנטין: מתחם כושר, סאונה, אמבטיית קרח וחלל עבודה ייפתח בתל אביב

רשת LIFT מרחיבה את פעילותה ומשיקה ברחוב הרצל בתל אביב מתחם חדש בן שלוש קומות במבנה לשימור. לצד חדר הכושר והפילאטיס יפעלו במקום מתחם התאוששות, מעבדת Longevity וחלל עבודה לחברי המועדון. החברה מדווחת על צמיחה של 20% בהכנסות בשנה האחרונה

מתחם כושר ו־Wellness חדש נפתח בפלורנטין: רשת LIFT משיקה ברחוב הרצל 138 בתל אביב את פרויקט הדגל החדש שלה, בהשקעה של כ־3.5 מיליון שקל.

המתחם ממוקם במבנה היסטורי לשימור ומתפרש על פני שלוש קומות וחמישה חללים שונים. הרעיון הוא לרכז במקום אחד לא רק אימוני כושר, אלא גם שירותי התאוששות, פילאטיס, טכנולוגיות מעקב ומרחב עבודה.

במתחם יפעל חדר כושר עם אזורי כוח, משקולות וקרדיו, לצד סטודיו לאימוני כוח ואימונים פונקציונליים וסטודיו לפילאטיס מכשירים בקבוצות קטנות.

אחד החלקים הבולטים בפרויקט יהיה מתחם ה־Recovery, שיכלול אמבטיית קרח וסאונה, לצד מיטות שיזוף. בנוסף מתוכננת במקום מעבדת Longevity, שבאמצעותה מבקשת החברה לשלב בין אימון גופני לבין מעקב אחר מדדים הנוגעים בין היתר לתזונה, שינה והתאוששות.

אלמנט פחות שגרתי במועדון כושר יהיה חלל Co-Work המיועד לחברי המתחם, כך שניתן יהיה להגיע לאימון ולהמשיך ממנו ישירות ליום העבודה.

מאחורי LIFT עומדים אמתי צינמון ומייק גרוסמן, חברי ילדות ויוצאי יחידת מגלן. לפי נתוני החברה, הרשת מפעילה כיום 36 חללי אימון בשישה מרכזי Wellness ומדווחת על גידול של כ־20% בהכנסות לעומת השנה הקודמת.

פתיחת המתחם בפלורנטין היא חלק מתוכנית התרחבות רחבה יותר. החברה מדווחת על פעילות או התרחבות גם בכפר יונה, אבן יהודה, נתניה, גלילות, תל מונד ובית רובינשטיין בתל אביב. ב־LIFT מצהירים כי עד סוף 2027 הם מתכננים להכפיל הן את מספר המתאמנים והן את מספר מקומות הפעילות, ללא גיוס משקיעים חיצוניים.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: באדיבות ליפט

דילוג לתוכן