מבזקים
גבר בן 78 אותר ללא רוח חיים במע"ר באשדוד – זמן רב לאחר מותו זמני כניסת שבת ויציאת שבת "לב ענק מלא בכבוד לבני אדם" – העיר רחובות נפרדת מאגדת הכדורגל שלמה קירט ז"ל עדכון הנחיות פיקוד העורף – עד יום שני תאונה עם מעורבות שלושה כלי רכב באשקלון: שלושה נפגעים פונו לבית החולים משה שטה: "בחרתי לפעול מבפנים למען התושבים" שימו לב! זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים הרצליה נפרדת מליאם: אלפים מלווים את סמל ליאם בן חמו בדרכו האחרונה עומס חריג בחופי ראשון לציון: החניונים מלאים – בעירייה קוראים להימנע מהגעה ברכב הקיץ הזה מתחיל אחרת ברחובות: רישוי קייטנות בלי בירוקרטיה יבנה משנה את חג המדורות: בטוח, מצומצם ומפוקח תל אביב צועדת: אחד במאי חוזר לרחובות העיר מסיבת טבע בירוחם הסתיימה בדרמה: דקירה ופיזור המוני פארק עמק הצבאים בירושלים ייסגר מחשש להתפשטות נגיף טרגדיה ברחובות: כדורגלן העבר שלמה קירט נהרג בתחנת הרכבת נתניה: בן 87 טבע בחוף פולג ופונה במצב אנוש דרמה בערבה: צנחן נלכד על עמוד חשמל במתח גבוה וחולץ במבצע מורכב תצפית אחת, מסר אחד: המהלך החדש של משרד החוץ חוצה מחוזות: מתנדבי זק"א באשקלון השלימו את הטיפול בכבוד המת מהאירוע הקשה ברחובות ללא מיקסר: עוגת שוקולד לשבת בעשר דקות!

התגובה של אבירם דהרי

נשאלתי מדוע לא מצאתי לנכון להשתתף בטקס במיוחד לאור כהונתי המשמעותית במשך למעלה מ-20 שנה כראש העיר השישי של קרית גת בהם הפכתי את קרית גת מפריפריה לאימפריה – מעצמה בכל קנה מידה. ובכן, התשובה היא פשוטה ביותר:

תושבים יקרים,

אתמול התקיים טקס ההשבעה החגיגי של חברי מועצת העיר ה – 15.

נשאלתי מדוע לא מצאתי לנכון להשתתף בטקס במיוחד לאור כהונתי המשמעותית במשך למעלה מ-20 שנה כראש העיר השישי של קרית גת בהם הפכתי את קרית גת מפריפריה לאימפריה – מעצמה בכל קנה מידה.

ובכן, התשובה היא פשוטה ביותר:

לאור העובדה שראש העיר החדש בחר שלא לכבד את עצמו ואת תושבי העיר קרית גת ולציין את שמי בהזמנה הרשמית כדובר בטקס (במסגרת כללי הטקס) והגדיל לעשות כשבחר שלא לתקן את ההזמנה גם לאחר שהערתי לו על כך בצורה מכובדת ודיסקרטית, בחרתי שלא לקלקל את אוירת המעמד האמור להיות חגיגי.

(מעבר לכללי הטקס הדבר צורם במיוחד לאור העובדה שרוב הציבור הכללי בעיר בחר בי ולא בראש העיר הנבחר).

דרך אגב, במסגרת השמירה על חגיגיות הטקס גם בחרתי שלא אני אהיה זה שאגרום לעיכוב הדיון וההחלטה בסעיפי המינויים השונים (במיוחד לא רציתי להיות זה שמעכב את מינוי הסגנים בשכר) עקב הפגמים המהותיים השונים שנפלו בהליכי הזימון לישיבת המועצה.

אני משאיר זאת לשיקול דעת היועץ המשפטי לעירייה כיצד לפעול לתיקון הפגמים ולהכשרת כלל המינויים.

ועכשיו, כאשר הסתיימו הפרסומות והסיסמאות והגיע הזמן לעבוד – אבקש לאחל להנהלת העיר החדשה דרך צלחה לטובת העיר קרית גת ותושביה.

וכפי שהבטחתי – אנחנו נסייע בכל דרך להמשך הצלחתם של העיר קרית גת ותושביה.

לגבי הטקס עצמו, אני חייב לציין שנהנתי מאוד לראות את חברי המועצה (חרדים ברובם וללא ייצוג נשי) והקהל מאושרים בטקס אשר כלל הנחייה מקצועית ומופע מוזיקאלי איכותי של כנרית מדהימה.

ודרך אגב זו השבת הראשונה שחברי הקואליציה הם האחראים על הפעילות העירונית – והחל מהשבת הזו יוכל הציבור (ובמיוחד האברכים והתלמידים הרכים של בית רבן) לבחון הלכה למעשה את האימרה הידועה – ״כאשר הם צעקו: שבת !! למה הם התכוונו?
שבת שלום טובה שקטה ומבורכת,

אבירם דהרי
ראש העיר השישי של קרית גת

◼️ לקבוצת חדשות קרית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – הבמה הפוליטית, בחירות לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן