מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

התושבים זועמים: "ריח מסריח בקרית גת"

תושבים רבים מקרית גת – הגולשים בחדשות 08 – פנו אל מערכת האתר וציינו כי ישנו ריח רע העולה ברחבי היישוב.

ההודעה הזו עברה בין תושבי העיר: "יש מפגע ריח באוויר, כנראה דישון, בטיפול המשרד להגנת הסביבה. בבירור של מנהלת אגף איכות הסביבה נאמר לה שהעניין כבר בטיפול של הגנת הסביבה. פקחי האיגוד ככל הנראה בדרך לעיר כעת, יסייע מאוד לפתוח קריאות במוקד עירוני 106 וגם במוקד סביבה *6911 שלוחה 5".

בין התגובות: "מישהי גרה באישה העבריה מריחה את הריח שייש פה בחוץ ???"; זה התפשט בכל כרמי גת"; "סירחון!!!"; "גם בנחל דליות.. של אווזים… בא לי להקיא מהבוקר"; "וואי אני גם מריחה את זה מאצלי – רחוב שוהם"; "זה בכל העיר הסירחון, הייתי עכשיו בביג וגם שם. זה כנראה מהשטחים מסביב כמו תמיד"; "זאת התקופה שמדשנים במושבים ובשטחים, תציד בזמן הזה יש את הריח הנוראי"; "ואני מנסה להבין מה מסריח לי במרפסת.. איזה סירחון!!"; מרחוב הנרייטה סאלד יש גם ריח מסריח…סגרתי את כל הבית ועדיין מריחה".

נמשיך לעדכן.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן