מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

ונדליזם במקלטים הציבוריים ביבנה – צפו בתיעוד

לפני שעה קלה גילו בעירייה כי אלמונים גרמו לנזקים במספר מקלטים. בעירייה מביעים צער לנוכח הפגיעה ברכוש הציבורי, דווקא בעת הזו, שבה נדרש חוסן קהילתי וערבות הדדית יותר מתמיד.

על רקע המצב הביטחוני המורכב, מדווחת עיריית יבנה על תופעות מצערות של ונדליזם ונזקים במקלטים ציבוריים ובמרחבים מוגנים שנפתחו לרווחת הציבור.

לפני שעה קלה גילו בעירייה כי אלמונים גרמו לנזקים במספר מקלטים. בעירייה מביעים צער לנוכח הפגיעה ברכוש הציבורי, דווקא בעת הזו, שבה נדרש חוסן קהילתי וערבות הדדית יותר מתמיד.

"בזמן שעובדי העירייה, אגף הביטחון והחירום עמלו ימים ולילות כדי להכשיר את המקלטים ולספק מרחב מוגן, בטוח ונעים ככל האפשר יש מי שבוחר לפגוע ולחבל במרחבים הללו", נמסר מהעירייה.

בעירייה הדגישו כי במוקדים בהם מוצבות מצלמות אבטחה, אגף הביטחון והשיטור העירוני יפעלו לאיתור הגורמים המעורבים ולמיצוי ההליכים כנגדם. עוד נמסר כי הציבור נקרא לגלות אחריות, לשמור על הציוד והסדר במקלטים, ולפעול יחד לשמירה על שלמות המרחב הציבורי.

"זה הזמן להזכיר – ערבות הדדית, סולידריות והתנהלות אחראית הם הבסיס לחוסן של העיר כולה", הדגישו בעירייה.

צפוו בתמונות >>

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית יבנה

דילוג לתוכן