מבזקים
דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער
מלול 2 (1)|מלול (1)

ושמחת בחגך: משפחת צור אירחה בסוכתה מאות מתושבי העיר. מלול: "יש כאן ליכוד אמיתי"

מלול 2 (1)|מלול (1)

ושמחת בחגך: משפחת צור אירחה בסוכתה מאות מתושבי העיר. מלול: "יש כאן ליכוד אמיתי"

מצוות 'ושמחת בחגך' החלה לפני 19 שנה במשפחת צור ע"י האב, שמשון ז"ל, חבר מועצת העיר לשעבר. אמש, החגיגה המשיכה כאשר מאות נהרו בזה אחר זה לבית משפחת צור בהם זמרים, פוליטיקאים ומובילי דעה. בעלת הבית, יעל צור הייתה אמונה על המטעמים והאירוח הקולינארי. ראש העיר רחמים מלול היה אורח הכבוד של בעלה, גיא צור, שבחר להמשיך את דרכו של האב והוצב ברשימת הליכוד בבחירות הקרובות, כך גם האחות דנה.ראש העיר רחמים מלול בחר לשאת דרשה על הלכות החג, התמקד במצוות הישיבה בסוכה, באירוח המכובד של משפחת צור, פיזר מחמאות למארחים ונגע פחות בפוליטיקה ובסיעת מחל שמרבית חבריה היו בין המוזמנים. בהומור המאפיין אותו אמר: "אני יכול לדבר על חג הסוכות, אני יכול לדבר על פרשת השבוע, אני יכול לדבר על האח הגדול, אני יכול לדבר על אביבית בר זוהר, אני יכול לדבר על גיא צור – אני אנסה לעשות איזשהו מיקס כפי שגיא עשה לנו על השולחנות".

מלול המשיך: "בית משפחת צור כפי שידוע לכם פתוח לרווחה, המורשת של האבא שמשון שהיינו ידידים במשך שנים ארוכות. אנו ממשיכים את המורשת שלו – שביתו היה פתוח לרווחה כמו האוהל של אברהם אבינו. גיא, רעייתו וכל המשפחה עושים את זה בצורה פשוט נפלאה ותמיד כשמגיעים לביתם כל השולחנות ערוכים כסעודת שלמה המלך בשעתו, יישר כח".

"נמצאים פה אנשים מרקעים שונים, מסוגים שונים: ידוענים וידועניות, זמרים וזמרות, אנשי יחסי ציבור, אנשים פשוטים ובעלי מעמד יותר גבוה – מכל עם ישראל. יש כאן ליכוד אמיתי – הנה, כבר קישרתי את זה לפוליטיקה – והליכוד האמיתי זה מה שמאפיין את חג הסוכות. יש כל מיני מעמדות בחברה: עשירים, בינוניים, עניים לצערנו. יש שגרים בווילות, יש בפנטהאוז במגדלים ובשיכונים פשוטים – רכבת, חדר או שני חדרים – ואז מתעוררת הרגשה בציבור שלא כולם שווים וזה נכון, אלה הבדלי מעמדות כמו בכל העולם. אלא שמה שמייחד את חג הסוכות הוא שכולם יוצאים החוצה ותראו באיזו דירת ארעי אנו יושבים: סכך פשוט, בדים מסדינים, כל מיני מקלות – ופה יושבים עשירים ועניים, בעלי פנטהאוזים, בעלי וילות ובעלי דירות פשוטות וזה מה שמייחד ומאחד אותנו בחג הסוכות – וזו שמחה אמיתית בפרהסיה לומר אנחנו עם ישראל ובחג הזה כולנו מתאחדים ומשתתפים בשמחת החג".

לאחר מכן עבר לדבר על אביבית בר זוהר, בעת שהסריטה אותה לסטורי המפורסם שלה באינסטגרם. "מהבית של האח הגדול אביבית דיברה בשבח העיר, העיריה ובשבח ראש העיר". "נכון", לו בר זוהר, "רחובות זו ווגאס", הוסיפה. ומלול הוכיח שהוא בקיא בחייה של הכוכבת הזוהרת: "אביבית עוברת לגור בתל אביב, במגדלי יו". אביבית שחררה את צחוקה המפורסם והשיבה: "נכון, בעוד שבוע". "אבל בנשמתה", המשיך מלול, "היא עדיין תושבת העיר, מאוד מפרגנת לעיר ואנחנו מפרגנים לה. בשבילנו – היא מביאה כבוד גדול".

 

 

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן