מבזקים
שיבושים בירושלים: חפץ חשוד עצר את תנועת הרכבת הקלה בקו האדום בשורה לנושאי הנשק: הוארך תוקף רישיונות כלי הירייה ומועדי ההכשרות בשבוע הבא: הלימודים חוזרים בהדרגה וההסעות מתחדשות ראש העין מתכוננת לפסח – סגן מנהל אגף התברואה, רונן ג'ובאני: "חשבתם שנעלמתי? אני פה! רוצים לספור אצבעות?" נפילה במתחם בתי הזיקוק בחיפה; פגיעה ישירה בקריית שמונה ראש העין: אלה זמני פינוי אשפה לפני חג הפסח ובחג הפסח יבנה: חלקי מיירט אותרו בפארק ציבורי ובחצר גן ילדים פצועים בצומת ביל"ו רגע של שפיות וטעם איטלקי: מסעדת פלומינו בירושלים פתוחה במרחב מוגן חום, נחמה וטעם של בית: חודש החצ'פורי הבינלאומי במסעדת פטרה באשדוד בעיצומו – גם במלחמה המסעדה פתוחה כרגיל! נזק, חסימות ועימותים: הפרת סדר אלימה פרצה בירושלים מענה בזק בגבעת שמואל: מיגונית חדשה הוצבה בשכונת השחר תוך פחות מ-24 שעות טלטלה פוליטית ברמלה: עו"ד מלכה מששה מנגיסטו חוברת לקואליציית ראש העיר, מיכאל וידל "מחצלות בלילות": היוזמה של רחובות למען בני הנוער בימי המלחמה "זו בהחלט שליחות לסיע לתושבים בימים כל כך מאתגרים" – ראיון מיוחד עם הילה קרופסקי, דוברת נס ציונה מהפכה של צבע: אזור התעשייה הישן באילת משנה את פניו לזכרו של עמית מגנזי ז"ל: עגלת קפה קהילתית תיפתח בגן החשמל בנס ציונה מודל ייחודי בגבעת שמואל: פעילויות הפגה חברתיות בבתי הספר מעבר למדים: הפנים האנושיות של שוטרי מרחב אילת בשל העסקת שב"ח: צו סגירה מנהלי לעסק לממכר מוצרי עישון בתל אביב

זו המסעדה מרחובות שהפתיעה אותנו

שלחנו את יוליאן לוינסון אל מאחורי הקלעים של מסעדת "ביף מן", ואחרי הכתבה נותרנו עם רצון עז לקפוץ לתת ביס | אופנהיימר 2, רחובות

מצד אחד אין מיליון מסעדות ברחובות ולא מדובר בבירת הקולינאריה. מצד שני, שלחנו את יוליאן לוינסון אל מאחורי הקלעים של מסעדת "ביף מן", ואחרי הכתבה נותרנו עם רצון עז לקפוץ לתת ביס.

תעשו כבוד למיתולוגית ששדרגה בשם ובצלחת: מסעדת "ביף מן" הממוקמת בפארק המדע רחובות (בסמוך לתחנת הרכבת) פועלת בעיר רחובות משנת 2014. רבים מהתושבים זוכרים את המוסד הקולינרי המצליח עוד מגלגולו הקודם, אז פעל תחת המותג "קרייזי מיט". "המון לקוחות קבועים שלנו עדיין קוראים לנו ככה מההרגל, למרות שהמקום נקרא "ביף מן" כבר 5 שנים" מספר דניאל מבעלי המסעדה, אבל בואו, כל עוד הקופה דופקת, את מי זה מעניין?

לדבריו, "הציבור מכיר אותנו בין היתר עקב "המאנצ'" הלילי. עד לפני שנתיים הינו עובדים עד 23:00 כל יום מלבד שישי, גם במוצאי שבת. לאחר המעבר למשכננו החדש (רח' אופנהיימר 2 מול תחנת הרכבת) החלטנו לסגור את הפעילות בערב נוכח הסיבה שהקמנו משפחות ונולדו ילדים. כשיש לך 2 ילדים קטנטנים ואבא כל הזמן בעבודה זה אוכל אותך מבפנים וזה הפך להיות בלתי נסבל. אז החלטנו לעשות הפסקה. בשנתיים האחרונות המסעדה פעלה עד 17:00 בלבד. בחודש הקרוב החלטנו שצברנו מספיק כח ומוטיבציה לפתוח שוב את הפעילות בערב ואנחנו מתרגשים מזה. הפעילות תהיה גם במקום, ובמיוחד במשלוחים דרך כל הפלטפורמות שקיימות".

מנה נמכרת? "ראשית, אין לנו בתפריט מנה שיורדת מהאיכות והטעם המפתיע של הכריך אנטריקוט אשר נקרא "כריך ביף מן". חובבי הטורטיות התפקדו, "הביף רול" זו מנה זהה לכריך האנטריקוט, רק בטורטיה. אנשים התאהבו "בכריך הביף מן" מהרגע הראשון, היו זמנים שהוא זכה לנתח מכירות של כ-85%".

מה בתפריט? "אנחנו דואגים כל הזמן להתחדש. לא מזמן, הקמנו תפריט שלם של סלטים מיוחדים עם רטבים וממרחים יחודיים ובלעדיים. בנוסף, המקום המציע כמבן סלטים בהרכבה עם מגוון גדול של מרכיבים טריים הנחתכים בכל יום. תפריט הכריכים והטורטיות מתעדכן גם הוא מפעם לפעם. לאחרונה השקנו מנה של אוסובוקו מפורק המתבשל ברוטב יין ירקות שורש וסילאן כ 16 שעות. הבשר נכנס לתוך לחמנית בריוש בתוספת ירקות טריים, צ'ימיצ'ורי ורוטב צ'יפוטלה מעושן".

כשרות? "המסעדה כשרה מטעם רבנות רחובות, משגיח כשרות מגיע מידי יום למספר שעות ומקפיד על שטיפה וחיטוי ירקות, בדיקת הסחורות שמגיעות, וכל מה שמשגיח כשרות צריך לעשות".

שורה תחתונה? מוזמנים להגיע למסעדה הממוקמת ברח' אופנהיימר 2, מתחם המטרו מול (מול תחנת הרכבת), רחובות. הזמנות ומשלוחים בכל פלטפורמות ההזמנות או בטל' 08-9223334. לפייסבוק – לחצו כאן

◼️ לקבוצת החדשות ברחובות לחצו כאן 

◼️ לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-אוכל: מתכונים, קולינריה, מסעדות >> לחצו כאן 

צילום: יוליאן לוינסון

דילוג לתוכן