מבזקים
מאות בני נוער במסיבת טבע ליד רבדים: המשטרה פיזרה את האירוע – שני אחים נעצרו סוכות 2026: קו מיוחד מירושלים למערת המכפלה – אלה השעות והשינויים בתחבורה שיבושי תנועה במזכרת בתיה בעקבות עבודות להחלפת קו מים בסמוך לבית ספר בורג אחרי השקעה של 12 מיליון שקל: המזח הצפוני במרינה באשדוד נפתח לציבור משרדי הרישוי סגורים עד 2 באוקטובר – אבל הטסטים והתיאוריה מתקיימים כרגיל כביש 471: שני צעירים נפצעו לאחר שרכבם התהפך סמוך למחלף שעריה אשדוד: בת 71 נפצעה בינוני בתאונה בשדרות בן גוריון סוכות באור יהודה: בבוקר מסע אל יהדות בבל – ובערב מסיימים עם מרסדס בנד סוכות באילת: שלושה ערבים של הופעות בחינם – מרינת גבאי ועד טונה סוכות באופקים: מהצגות ויצירה לילדים ועד נטע ברזילי ושמעון בוסקילה ב־30 שקל ראשון לציון: פועל כבן 40 נפגע מחפץ כבד במפעל – מצבו קשה קריית מלאכי רוצה את אזור התעשייה של באר טוביה – במועצה משיבים: "ספין זול" סוכות באשדוד: יומיים של פסטיפארק בחינם – ואז פסטיבל היין ליד האגם אלה שעות הפעילות של רשות המסים ובתי המכס בחול המועד סוכות קבוצות הוואטסאפ של חדשות 08: כל החדשות מהעיר שלכם – ישירות לנייד ובחינם נתניה: שוטר נפצע בינוני לאחר שנהג שסירב לעצור התנגש בניידת משטרה פרס מפעל חיים ליגאל דמרי: מהנגב לחזית ענף הבנייה בישראל תזכורת: שעות פתיחת קניון רמלוד בסוכות ובשמחת תורה 2026 גן יבנה: חמישה נפצעו בתאונה ברחוב הר ציון – שלושה פונו לבית החולים סוכות פסטיפארק באשדוד: היום קופצים, יוצרים ושרים – והכניסה חופשית

זנדני – גרסת היורש | אליאור זנדני "מרגיש שהמוזיקה בחרה בי כמו שאני בחרתי בה"

אליאור זנדני בן עשרים מגדרה – זמר ויוצר אשר עובד בימים אלה על אלבום הבכורה שלו. לפני מספר ימים, הוא הוציא את "כנפיים", שיר חדש שכתבו והלחינו עבורו אופיר כהן ונדב אסולין.

אליאור, בנו של אמנון זנדני, שמוכר בתעשיית המוזיקה כמנהלו האישי של הזמר משה פרץ כבר לא מעט שנים. בין עבודה באולפנים לשירות בצבא (חיל התקשוב), מככב זנזדני ג'וניור בעונה החדשה של הכוכב הבא בקשת.

"אני נושם מוזיקה מאז שאני זוכר את עצמי, גדלתי עם אבא שעוסק בזה ביומיום ועם משה (פרץ) שמבחינתי הוא כמו האח הגדול שלי", אומר זנדני הבוקר (רביעי) בראיון לחדשות 08. "יחד עם זאת חשוב לי להגיד שאני לא עושה את זה רק בגלל שזה מה שראיתי בבית, אני אוהב את זה ומרגיש שהמוזיקה בחרה בי כמו שאני בחרתי בה. אם לא הייתי מוזיקאי, יכול להיות שהייתי כדורגלן, כמו הרבה ילדים שיש להם חלום להיות כדורגלנים שיהיו גדולים".

איך זה לגדול עם משה פרץ ולראות אותו צומח ומצליח?

"מבחינתי זאת זכות גדולה. למדתי ואני לומד עדיין המון. משה לימד אותי לא לוותר גם אם לא הולך בהתחלה, וגם אם אתה מקבל לא, אסור להפסיק ולהתייאש. אני מבין שתגובות שליליות הן חלק מהעולם הזה, ובזכות משה ואבא שלי אני לוקח הכול בפרופורציה. אני יודע שייקח לי זמן להצליח בגדול, אבל אני מאמין שבעזרת השם זה יקרה".

אתה מאוד עסוק, גם צבא, גם הכוכב הבא, גם המוזיקה, גם הצבא – איך אתה מצליח לשלב את הכל ביחד?

"האמת היא שאני אוטוטו משתחרר, אבל הצבא נותן לי גב ומפרגן. אני מאמין בעבודה קשה ואין לי בעיה לעבוד שעות על גבי שעות ביום. מבחינתי המוזיקה זה הדבר הכי חשוב ואני משקיע כמה שצריך, גם אם זה בא על חשבון שינה או בילויים".

למה בעצם החלטת ללכת לכוכב הבא?

"רציתי שאנשים יכירו אותי יותר טוב וישמעו איך שאני שר. כמעט בכל דבר חדש יש גם את הצד של הפחד, אני יודע שזה חלק מזה ומקבל את זה באהבה. בנוסף המשפחה שלי תומכת בי ובכל מה שאני בוחר לעשות וזה נותן לי את הכוח להתמודד עם הכל".

איך היית מגדיר את המוזיקה שלך?

"בגדול אני עושה מוזיקה ים תיכונית עכשווית עם אלמנטים של פופ, אבל האיכות והמילים מאוד חשובות לי ואני לא אתפשר על מילים או הפקה מוזיקלית רק כדי שזה יישמע אופנתי.  אמנם אני שומע את כל סגנונות המוזיקה, אבל המוזיקה שאני יוצר מאוד מושפעת מהמוזיקה שעליה גדלתי – אם זה אייל גולן, דודו אהרון וכמובן משה פרץ".

 לסיום, איפה תהיה בעוד שנה מהיום?

"כיום אני כבר מופיע באירועים, אבל אני רואה את עצמי בעזרת השם בעוד שנה מופיע גם על במות מאוד גדולות ומשמיע את המוזיקה שלי בכל מקום".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גדרה

לחצו כאן
דילוג לתוכן