מבזקים
סכנת חיים בערד: גבר בן 44 נעקץ על ידי עקרב; מצבו קשה אופקים: שני פועלים נפצעו בינוני בתוך שעה בשני אתרי עבודה שונים בעיר היום: מזג אוויר נאה עם עלייה קלה בטמפרטורות; אזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ הורי ירושלים נהנים ראשונים: תשלומי החינוך עוברים לארנק הדיגיטלי "MuniBox" "רמלה הופכת למרכז הלאומי החדש של ישראל": שר הביטחון ישראל כ"ץ בביקור עבודה אסטרטגי בעיר ירושלים: חובש איחוד הצלה הציל את חייה של בת 60 שפיתחה תגובה אלרגית חריפה תל אביב: אישה נפצעה באורח בינוני בכביש 2 (דרך חיל השריון) הלילה: אירוע אלימות התרחש במרכז ירושלים "תיקנו עוול של עשרות שנים": יום הזיכרון לחללי כבאות והצלה לישראל צוין ברחבי הארץ דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי

חברת ארקיע היא המטיס הרשמי של המשלחת הישראלית לאולימפיאדת פריז 2024

טקס מרגש לרגל נסיעתם של המשלחת הישראלית למשחקים האולימפיים בפריז

היום (יום ב') בטקס מרגש שנערך טרמינל 3 נתב"ג, חברת ארקיע, והוועד האולימפי, בירכו את המשלחת הישראלית, רגע לפני צאתם למשחקים האולימפיים בפריז.

 

האירוע המרגש התקיים במעמד מנכ"ל ארקיע, עוז ברלוביץ, יו"ר הוועד האולימפי, יעל ארד, מירב לשם גונן, אמה של רומי גונן שנחטפה ממסיבת הנובה ואודי בר עוז מנהל נמל התעופה בן גוריון, אשר בירכו את הספורטאים והספורטאיות ואיחלו להם הצלחה רבה במשחקים האולימפיים.

 

ברכות אלו קיבלו משנה תוקף, לאור התקופה המורכבת והרגישה בישראל, כאשר כל אזרחי המדינה זקוקים לרגעים של שמחה וגאווה לאומית.

 

עוז ברלוביץ:

מבחינתי היום, זו סגירת מעגל. לפני עשרים שנה בשנת 2004, ארקיע היתה המטיס הרשמי של המשלחת האולימפית למשחקים באתונה. אני בזמנו הייתי דייל באותה טיסה. ארקיע הטיסה את הנבחרת האולימפית. זכינו להחזיר את השייט גל פרידמן עם מדליית זהב וזו היתה שמחה שמילאה את כולנו גאווה רבה"

בין הנוכחים היה גם מאמן נבחרת הג'ודו אורן סמדג'ה, שריגש את כל המדינה כשבחר ללוות לפריז את הספורטאים, זאת למרות האובדן של בנו עומר ז"ל, שנפל בקרב בעזה.

רגע מרגש במיוחד התרחש במפגש בין מירב לשם גונן וסמדג'ה. השניים התחבקו וחיזקו האחד את השניה.

 

מירב לשם-גונן בנאומה:

"אני רוצה לחזק את אורן ואת כל משפחות השכול. אתם השראה לכולם. עם שלם עומד מאחוריכם. יש לי שתי בקשות אליכם, חברי המשלחת. הראשונה היא שבכל פעם שאתם עומדים במשחקים האולימפיים – בטקס הפתיחה, לפני תחרות או על הפודיום – תרימו ראש בגאווה ותראו שאין סיכוי לשבור אותנו. בקשה שנייה היא שתחשבו על החטופים, הנרצחים והנופלים – כל מי שלא יכול לדבר עבור עצמו".

בסיום הטקס, עלתה המשלחת למטוס ארקיע, אשר עוצב במיוחד לכבוד האירוע, וכרגע נמצא בדרכו למשחקים האולימפיים בפריז.

ארקיע גאה להיות חלק מהמשלחת הישראלית לאולימפיאדת פריז 2024, ומאחלת לספורטאים והספורטאיות הצלחה רבה בתחרות. אנו תקווה כי המשחקים האולימפיים יהוו מקור לגאווה ואחדות לאומית, ויעניקו רגעי אושר לכל אזרחי ישראל.

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – ספורט לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – תעופה וטיסות לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פאולינה פטימר

דילוג לתוכן