מבזקים
הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה נערכים בשגרה, מוכנים בחירום: כ-15 מקלטים ציבוריים שודרגו באופקים למען ביטחון התושבים מאולם הישיבות לשטח: בכירי אינטל קריית גת בנו ספסלים נגישים לתושבי העיר נהגים שימו לב: עבודות לילה בכביש 41 בין ניר גלים לבני ברית מתלמידים ליזמים: בני הנוער מבת ים פיתחו אפליקציות, נאבקו בגזענות וזכו בתחרות עירונית מהפכת ה-AI בבתי הספר: כל תלמיד בחטיבת הביניים יקבל מורה פרטי לאנגלית באר שבע על מפת המתמטיקה: שני תלמידים זכו במקום הראשון הארצי ראש העין מצדיעה למשפחות המילואים: היכל התרבות הואר בירוק אופקים מצדיעה למילואימניקים: העיר האירה בירוק וחיבקה את המשפחות אשקלון חוגגת את שבוע הספר: יריד, הצגות וספרים במחירים מיוחדים אחרי הדחייה: חגיגות חודש הספר בתל אביב יפו יוצאות לדרך מרדף פרוע ליד נהורה: נהג משדרות ללא רישיון ניגח אופנוע משטרתי ונעצר מ – 240 לחץ דם ל – 42 ק"מ: המהפך המטורף של איש העסקים מרמת גן יצאה במונית מזירת התאונה: כתב אישום נגד תושבת שדרות בעקבות תאונה קטלנית בכביש 232 אשדוד מתכוננת לתרחיש הקשה ביותר: תרגיל פתע דימה פגיעת טיל בין שני מגדלים בני 20 קומות

חברת המועצה טליה לנקרי: "אין הנהגה בגדרה! ניקיון זה לא מותרות!"

לנקרי במתקפה חריפה על ראש המועצה: "להגיע למצב שבו חברת ניקיון שובתת מעיד על חוסר יכולת לנהל עיר" | תושבים בגדרה מתלוננים על יישוב מזוהם, תולעים ורימות, חולדות שעולות מהאסלות וזוהמה בכל עבר

חברת מועצת גדרה וראש סיעת "אומץ", טליה לנקרי, יוצאת במתקפה ישירה וחריפה נגד הנהגת המועצה וראש הרשות על רקע משבר הניקיון ביישוב. המשבר נוצר עקב שביתת חברת הניקיון, שהותירה רחובות רבים בגדרה עם גזם ופסולת שהצטברו ולא פונו.

לנקרי טוענת כי המצב הקיים מעיד על כשל ניהולי עמוק. "להגיע למצב שבו חברת ניקיון שובתת ולא מפנה גזם ופסולת מעיד על חוסר יכולת לנהל עיר שלא לומר חוסר הבנת התפקיד", כתבה לנקרי בפוסט שפרסמה.

לדבריה, הנהגת הרשות מתמקדת בהחלטות פשוטות במקום בשירות לתושב. "החלטה להעלות ארנונה היא החלטה פשוטה, מכאן השירות לתושב היא המטרה", הדגישה לנקרי. היא סיכמה את ביקורתה בהכרזה חמורה: "אין הנהגה בגדרה! ניקיון זה לא מותרות!". לנקרי הטילה את האחריות המלאה למצב ישירות על ראש המועצה.

תושב גדרה, גיל ברכה כתב: מה קורה בגדרה? הישוב שכולנו כל כך אוהבים פשוט הפך להיות מקום שלא נעים לחיות בו. המועצה יצאה עם פוסט מביש על חברת הניקיון שעושה שביתה איטלקית, אבל מצד שני לפני 3 חודשים הם הביאו שתי חברות ניקיון חדשות ועוד ״סיירת ניקיון״. אחרי כל זה גדרה מלוכלכת ומטונפת. נראה שראש המועצה איבד שליטה על מה שקורה כאן . עובדים בכירים עזבו את המועצה כולל המנכ״ל שהיה עמוד התווך של הגדרתיים.

כל היום מעלים פוסטים עם צילומים והנדסת תודעה כאילו שהכל כאן ורוד ותכלס בשטח כלום לא מתפקד. פינטו חושב שהוא עדין במסע בחירות, עדין יש פרופילים פיקטיביים שעונים לתושבים בצורה בוטה (בוטים אז מותר להם?). שלא לדבר על ישיבות המועצה שנסגרו בפני התושבים כי האיש לא מסוגל לשמוע ביקורת, וגם בשידור הישיר הוא סותם פיות לאופוזיציה. שימו לב שכל זה קורה לאחר העלאה מטורפת של תשלומי הארנונה, ועכשיו הם כותבים ״על מהפכות משלמים״. כמה חוצפה וחוסר רגישות יש להם?? ולבסוף איך אפשר לסיים בלי המשפט הידוע. כן פינטו. הזיזו לי את הגבינה, לקחו את הישוב היפה שלנו וחירבו אותו. תודה רבה לך. הייתי מתייג אותך אבל חסמת אותי.

◼️ חדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן