
חבר המועצה שעו"ד מרדכי (מוטי) יוסף הביע הערב את דעתו על התנהלות מועצת גן יבנה, לאחר שבקשתו לדחות את הישיבה בשבעה ימים נדחתה.
"ההתנהלות מאכזבת ובעיקר מדאיגה לאיך מתייחסים לכספי ציבור" כתב יוסף, "אני וחברתי לסיעה הגב' מירב אילוז קמנו במחאה מישיבת תקציב 2019 ולא הסכמנו ליטול חלק בהצבעה זו, שכן לא נרים יד להצבעה שכל התנהלותה הינה בניגוד גמור להוראות הדין ובניגוד להוראות משרד הפנים.
לצערנו הרב, בקשתנו לדחיית הישיבה בשבוע ימים, לצורך תיקון ההצעה, נדחתה ללא הצבעה. מה ביקשנו בסך הכל למענכם ולמעננו? לקבל מידע אודות הוצאות המועצה בשנת 2018, שכידוע הייתה שנת בחירות. כמות המשרות החדשות שנוספו במהלך שנת 2018. תוספות שכר בשנת 2018 ועוד. על הרשות החובה להכליל נתונים אלו בהצעת התקציב, שכן כך קובע החוק. לא יעלה על הדעת שבקשתנו למידע ולשקיפות, מכח הוראות הדין, תזכה להתעלמות מוחלטת!!! שקיפות?! הצחקתם אותנו. מינהל תקין?! נו באמת.. מה יש לרשות להסתיר מאתנו?! מכם הציבור?!"
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








