מבזקים
“דחף, הפיל וגרר אותה על הרצפה”: תושב אשדוד נאשם בתקיפת אשתו במהלך עימות משפחתי בבית חברת הביטוח תובעת את עיריית אשקלון: “הרכב ניזוק בהצפה – תשלמו לנו” אח מואשם שפצע את אחותו בבית המשפחה בנס ציונה “אם אגיע אלייך, תצטערי”: תושב אשקלון נאשם שאיים על אשתו בהליכי גירושים סביב ויכוח על 1,600 שקל ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה
מרתון 1

חגיגת פסנתר לזכרה של אסנת אבישי-שוייפל ז"ל

מרתון 1

החברה העירונית רחובות הציגה בקונסרבטוריון העירוני מרתון פסנתרים עם הפסנתרן הווירטואוז רן צמח, שנערך ע"ש הפסנתרנית האהובה, שהלכה לעולמה בטרם עת, ממחלה.

מרתון פסנתרנים עם הפסנתרן הווירטואוז רן צמח התקיים זו השנה הרביעית בחסות ארגון בני ברית ומשפחתה של הפסנתרנית האהובה, אסנת אבישי-שוייפל ז"ל. האירוע המרגש החל בהדלקת מנורת בני ברית, על ידי התורמים שבזכותם התקיים האירוע ובהם: דניאל גרץ – נשיא בני ברית ישראל, אבי ארז – נשיא לשכת בני ברית "הנשיא ויצמן", יהודית ובת אור שוייפל, ריטה וינוקור, שיפרה כהן – מנהלת אגף תרבות ידע ואמנות, נציגי המרתון, נציגות של מורות הפסנתר בקונסרבטוריון ונציג ההורים.

בת אור שוייפל סיפרה לקהל על החשיבות הרבה של האירוע למשפחתה ועל חשיבות נגינת הפסנתר בחייה של אמה המנוחה, אסנת אבישי-שוייפל, שנפטרה ממחלה בגיל 38 והייתה פסנתרנית במקצועה. אמה בחרה להנציח את זכרה בהקמת קרן, שתקיים פעילויות לקידום פסנתרנים צעירים. לפני כארבע שנים ייסדה המשפחה, בשיתוף עם ריטה וינוקור מנהלת הקונסרבטוריון, את המרתון, שהפך לאירוע מרכזי בשנה"ל המוזיקלית. בסיום הערב עלו לבמה כל משתתפי המרתון ונגנים אחרים של הקונסרבטוריון העירוני לקבלת מלגות, תעודות ומתנות מארגון בני ברית וקרן לזכרה של אבישי-שוייפל, שהקימה המשפחה.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן