מבזקים
הרוג ושלושה פצועים בתאונה קשה בכביש 316 סמוך למיתר: שני כלי רכב התהפכו תאונה קשה בחוף הצפוני באשדוד: שני ילדים בני 4 ו – 6 נפצעו קשה בהתהפכות טרקטורון באגי זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 7-8 באוגוסט 2026 "ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש גופתו של יעקב ישראל ידיד תושב ירושלים שטבע למוות בקפריסין עושה את דרכה לישראל רכב התנגש במעקה בטיחות בכביש 90 בסמוך לעין חצבה הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר אייפד ומדי צה"ל נגנבו מרכב באשקלון: למחרת הם אותרו בשני מקומות שונים כתב אישום באילת: אגרוף, בעיטה וניסיון להימלט מהשוטרים במועדון "הסלינה" שלוש מכירות בערב אחד: כתב אישום באילת בגין מכירת וודקה ובירה לקטינים "תביא לי סיגריה": כתב אישום נגד תושב אילת שלפי הנטען שלף סכין ואיים לדקור עובר אורח "אם היה לי אקדח הייתי יורה בו": ויכוח ליד מכונת מחזור באשדוד הסתיים בכתב אישום קבוצת גורדון תיירות משיקה שייט חגיגי לאירופה עם חני נחמיאס ויהודה אליאס

חוזרים הביתה: גדי מוזס יצא עם משפחתו מביה"ח איכילוב

שבוע אחרי ששוחרר מהשבי – גדי מוזס סיים הבוקר (חמישי) את תקופת השהייה שלו בביה"ח איכילוב ויצא לדרכו כשהוא מלווה בבנות ובבני משפחתו. גדי בן ה-80, שוחרר אחרי 482 ימים בהם הוחזק בעזה בתנאים בלתי אנושיים וקשים מנשוא שאף אדם לא צריך להתמודד עימם.

שבוע אחרי ששוחרר מהשבי – גדי מוזס סיים הבוקר (חמישי) את תקופת השהייה שלו בביה"ח איכילוב ויצא לדרכו כשהוא מלווה בבנות ובבני משפחתו. גדי בן ה-80, שוחרר אחרי 482 ימים בהם הוחזק בעזה בתנאים בלתי אנושיים וקשים מנשוא שאף אדם לא צריך להתמודד עימם.

בהצהרה כתובה ראשונה מאז שחרורו, ביקש גדי מוזס לפנות לציבור הרחב: "אני מודה למשפחתי, לחיילי צה"ל וכוחות הביטחון, לכל מי שסייע בשחרורי, לבי"ח איכילוב שטיפל בי במסירות בשבוע האחרון ולכל עם ישראל. הדרך לשיקום ולתקומה של כולנו, מחייבת את השבת החטופות והחטופים כולם, עד האחרון שבהם!".

גדי ובני המשפחה מבקשים להודות לחיילי צה"ל וכוחות הביטחון שעושים לילות כימים למען ביטחון המדינה והשבת החטופים, מאחלים החלמה מלאה לחיילים שנפצעו בגוף ובנפש, ומחבקים את המשפחות השכולות שיקיריהן יהיו בליבנו לעד. אנו מלאי הערכה לאלו שמסרו את נפשם במלחמה שנכפתה עלינו.

גדי מוזס ביקש למסור עוד: "אני נרגש ונדהם מהסולידריות העצומה והחיבוק החם של אזרחי המדינה. בשלב הזה, אני מבקש לכבד את הצורך שלי בפרטיות במהלך החזרה לשגרת חיים בצד משפחתי ומקווה בקרוב מאוד לחזור ולעבד את השדות ולתרום לבנייתו מחדש של קיבוץ ניר עוז".

בני משפחת מוזס הודו גם הם לצוות ביה"ח איכילוב על הטיפול בגדי וביקשו להעביר ברגע הזה מסר לנשיא ארה"ב טראמפ, לרה"מ נתניהו ולציבור בישראל: "השבת החטופות והחטופים לפני הכל! – שום מטרה או תוכנית לא יכולות לבוא קודם. יש עוד 79 משפחות שראויות לקבל בחזרה את יקיריהן, חיים או חללים, רק כך נוכל לסגור מעגל, לרפא את הפצעים ולהשתקם, כפרטים וכחברה".

משפחת מוזס מבקשת מהתקשורת ומהציבור הרחב לכבד את פרטיותו של גדי ולאפשר לו לשוב לשגרה בשקט בחיק משפחתו.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: באדיבות המשפחה

דילוג לתוכן