במסגרת פעילות האכיפה וההיערכות לפתיחת שנת הלימודים, הבחינו מפקחי השיטור המקומי של עיריית חולון בנער כבן 16 שרכב על קורקינט ברחוב חנקין בעיר, תוך ביצוע מספר עבירות שסיכנו אותו ואת משתמשי הדרך.
על פי העירייה, הנער רכב על הקורקינט במעבר חציה, ללא קסדה ותוך שימוש בטלפון נייד. כאשר הבחין בניידת השיטור המקומי, הוא ירק לעברה ונמלט מהמקום.
מפקחי השיטור המקומי פתחו במרדף רגלי מבוקר אחר הנער, שבסיומו הצליחו לתפוס אותו. לאחר מכן הוא הועבר להמשך טיפול וחקירה בתחנת המשטרה.
בעיריית חולון מדגישים כי מפקחי השיטור המקומי ממשיכים בפעילות אכיפה ברחבי העיר נגד רכיבה מסוכנת על כלים דו־גלגליים, בדגש על עבירות העלולות לסכן הולכי רגל ומשתמשי דרך נוספים.
האכיפה צפויה להימשך גם בתקופה הקרובה, ובפרט באזורים הסמוכים למוסדות חינוך, כחלק מההיערכות העירונית לפתיחת שנת הלימודים.
מאחר שמדובר בקטין ובאירוע המצוי בחקירה, פרסום פרטים נוספים כפוף למגבלות החוק ולנהלים הנוגעים לקטינים.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









