חולון: מבצע אכיפה נרחב נגד קורקינטים – 39 דוחות ו – 16 כלים הוחרמו

יחידת השיטור העירוני קיימה מבצע הסברה ואכיפה בעקבות חוק העזר החדש, המתיר להחרים כלים שנוסעים על מדרכות ומסכנים הולכי רגל

אתמול התקיים מבצע אכיפה והסברה לציבור רוכבי הכלים חשמליים ומיקרומוביליטי בעיר חולון בהובלת יחידת השיטור העירוני של משטרת חולון וגופים עירוניים שונים.

המבצע התמקד באכיפה לצד הסברה לציבור רוכבי הכלים החשמליים ומקרומוביליטי בדגש על חוק העזר העירוני החדש,אשר נכנס לתוקפו ומתיר לרשות המקומית לבצע אכיפה נגד רוכבי כלי רכב חשמליים ומיקרומוביליטי, אשר רוכבים על המדרכה ומבצעים עבירות תנועה.

במהלך הפעילות נרשמו: 39 דוחות לרוכבי כלי רכב חשמליים ומיקרומוביליטי והוחרמו 16 כלים מיקרומוביליטי בעקבות חוק עזר עירוני,המתיר לפקחים להחרים כלים של רוכבים, אשר רכבו על המדרכה וסיכנו אחרים(הרכבה על המדרכה, הרכבת אדם אחר ונסיעה פרועה).


◼️ חדשות חולון בת ים אזור והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן