אירוע מבהיל ומתוח התרחש ברחוב יריחו בחולון, כאשר תינוק ננעל בשגגה בתוך רכב לעיני הוריו המודאגים. ההורים המבוהלים יצרו קשר מיידי עם מוקד החירום של ארגון "ידידים", שם ענה לשיחה המוקדן מישאל שי לוי. לוי הזעיק למקום את מתנדבי הסניף המקומי של הארגון.
המתנדבים רונן עזרן, רן מועלם ועמיחי יצחקיאן נענו לקריאה והגיעו במהירות לזירה. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם, חילצו המתנדבים את התינוק בשלום ובזריזות, מבלי לגרום נזק לרכב.
רונן עזרן תיאר את ההגעה המהירה לזירה: ״יצאתי לקריאה מיד אחרי המקלחת, עם פיג׳מה וכפכפים. יחד עם רן ועמיחי פתחנו את הדלת במהירות. ההורים הודו לנו מאוד על החילוץ המהיר. סוף טוב, הכל טוב.״
בארגון "ידידים" שבים ומזכירים להורים להקפיד להחזיק את מפתח הרכב עליהם בכל עת, וקוראים לציבור להתקשר במקרה הצורך למוקד 1230 ללא כוכבית.
◼️ חדשות חולון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









