מבזקים
ילד בן 4 נמשה מהמים סמוך לחוף דלילה באשקלון ופונה במצב אנוש אירוע אלימות קשה ברחוב הרצל ברמלה: צעיר בן 22 נדקר ופונה במצב קשה גבר נדקר בבאר שבע במהלך הלילה ופונה לסורוקה במצב בינוני המטען כבר הוצמד לרכב: כך נמנעה פגיעה פלילית חמורה באשדוד נתב"ג בדרך לשדרוג משמעותי: מלון חדש יוקם בצמוד לטרמינל 3 חבריו דאגו אחרי שלא ענה: גבר כבן 60 אותר ללא רוח חיים בדירה בבת ים בין הביטחון לפיתוח העירוני: ראש עיריית רמלה נפגש עם ראש הממשלה בן 15 מרמלה נמלט מהשוטרים כשברשותו אקדח – ונעצר בתום מרדף בג'וואריש בגיל 17 הוא נלחם בנאצים, בגיל 98 רחובות עדיין זוכרת אותו אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב

חיים קראדי מונה למנהל מערך החירום הלאומי של מד"א; יחיאל לסרי: "מסוג האנשים שאתה רוצה לדעת שנמצאים בחזית כשצריך"

בפגישת הוקרה מיוחדת, בירך ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי את מנהל מרחב לכיש היוצא על קידומו לתפקיד האסטרטגי: "חיים הוא נכס לאומי, המינוי שלו הוא בשורה לביטחון המדינה כולה".

לרגל מינויו של חיים קראדי לתפקיד מנהל מחלקת שעת חירום בארגון ההצלה הלאומי מד״א, נפגש השבוע קראדי עם ראש העיר אשדוד, ד״ר יחיאל לסרי, לפגישת ברכה והוקרה על שנים של עשייה מקצועית, מסורה ומצילת חיים.

במהלך הפגישה המרגשת, הדגיש ראש העיר כי בחירתו של קראדי לתפקיד היא "מדויקת ומשמעותית", שכן הוא מביא עמו ניסיון יקר מפז שצמח מהשטח. קראדי, שניהל לאורך השנים את מרחב לכיש בהצלחה יתרה, הפך לדמות מפתח בהיערכות לאירועי חירום רחבי היקף, הכוללים תרחישי מלחמה, רעידות אדמה ואירועי קיצון נוספים שעימם מתמודדת מדינת ישראל.

ד״ר יחיאל לסרי חלק כבוד רב לפועלו של קראדי וציין: "חיים קראדי הוא מסוג האנשים שאתה רוצה לדעת שנמצאים בחזית כשצריך. אדם שצמח מהשטח, מכיר כל אתגר לעומקו ופועל בשקט, במקצועיות ובאחריות. בתקופתו כמנהל מרחב לכיש ראינו כיצד שותפות אמיתית בין העירייה למד״א מצילה חיים הלכה למעשה. המינוי שלו לתפקיד מנהל מחלקת שעת חירום במד״א הוא נכון, מדויק וחשוב לביטחון האזרחים במדינת ישראל כולה".

דברים אלו משקפים את האמון הרב שרוחשת הנהגת העיר ליכולותיו המבצעיות של קראדי, שהוכיח את עצמו ברגעים הקריטיים ביותר של העיר אשדוד וסביבתה.

במהלך השיחה, נסקרו התקופות המאתגרות שבהן הוביל קראדי את המענה הרפואי: החל מההתמודדות עם מגפת הקורונה, דרך סבבי הלחימה והאיום הרקטי המתמשך, ועד למלחמת "חרבות ברזל" הנוכחית. תחת הנהגתו, הובל חיזוק משמעותי של תשתיות ההצלה באשדוד, תוך שיתוף פעולה הדוק וחסר תקדים בין העירייה למד"א. בין המהלכים המרכזיים שקידם קראדי ניתן למנות את פרויקט הצבת הדפיברילטורים במרחב הציבורי, הקמת נקודת הזנקה חדשה ברובע י"א, ושיפור ניכר בזמני התגובה בחופי הים באמצעות שירותי חירום ייעודיים – צעדים שהצילו חיים בפועל הן בשגרה והן תחת אש.

בסיום הפגישה, איחל ד"ר לסרי הצלחה רבה לקראדי בתפקידו החדש ברמה הלאומית. הוא הדגיש כי ניסיונו המבצעי העשיר, לצד ערכיו והמחויבות העמוקה שלו לחיי אדם, יהוו עוגן משמעותי במוכנות של מדינת ישראל לאתגרי העתיד. המינוי החדש מבטיח כי הידע והניסיון שנצברו באשדוד ובמרחב לכיש ייושמו כעת בפריסה ארצית, לטובת הגנתם וביטחונם של כלל אזרחי המדינה.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן