מבזקים
נתניהו תומך בהפוגה: ישראל מגבה את טראמפ טראמפ מכריז: “ניצחון מלא” בהסכם עם איראן ליל אש ואז הפסקת אש: הדרמה בליל חג שני של פסח גבר בן 42 נרצח בלוד – המשטרה עצרה שלושה חשודים, תושבי רמלה שני קצינים בצה"ל ואזרח ישראלי יואשמו בהברחת סחורות לעזה ירי סמוך לקונסוליה הישראלית באיסטנבול: הרוגים ופצועים, החשודים נעצרו רמלה חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ראשון, בהמשך קפסולות ולמידה היברידית תיעוד: שברי יירוט פגעו סמוך למסגד בלוד מימונה עד הבית: פתח תקווה חוגגת עם משאיות מופלטות ברחבי העיר כפר סבא חוזרת ללימודים בהדרגה: חינוך מיוחד ייפתח – שאר התלמידים בזום מרדף בלב תל אביב: שני קטינים נעצרו עם אקדח טעון וציוד מיגון ללא קהל ובהקלטה מראש: אירועי יום הזיכרון לשואה ביד ושם יתנהלו תחת מגבלות ביטחוניות חשד: צעיר דקר את אחיו והרג שני כבשים באום בטין – נעצר לאחר מצוד משטרתי אתר בנייה בערערה בנגב נסגר ל-30 יום: 5 שוהים בלתי חוקיים נתפסו במקום דרמה ברחוב יטבתה באשקלון – שני לכודים חולצו מתוך דירה בוערת מסתערבי מג״ב עצרו בשכם 4 מבוקשים החשודים בייצור מטעני חבלה אשדוד נערכת למימונה בצל ההסלמה: איסור על מנגלים בפארקים וחזרה מדורגת ללימודים אשקלון: הלימודים ימשיכו מרחוק; בחינת חזרה הדרגתית רק מיום ראשון המסורת נמשכת גם השנה: קטי אלבז תקיים את חגיגת המימונה לעילוי נשמת אחיה נועם ז"ל גבעת שמואל נערכת לחג: מימונה ולימודים תחת מגבלות

ח"כ עופר כסיף, על הודעתו של גלנט לגבי תשלומי ההורים: "אין כל הצדקה למנוע ספרי לימוד מילדים לבתים שהכנסתם נמוכה"

שר החינוך, יואב גלנט, הודיע לפני כשבוע לוועדת החינוך של הכנסת על החלטתו להפחית את תשלומי ההורים בשנת הלימודים הקרובה, תשפ"א. ח"כ עופר כסיף, חבר ועדת החינוך": הודעתו של שר החינוך רצופה שקרים וסילופים".

כאמור, לאור ההפחתה משפחה תוכל לחסוך בממוצע בין 600 ש"ח לבין 780 ש"ח בעבור ילד הלומד בבית הספר. משפחות עם 2 ילדים ויותר תחסוכנה אלפי שקלים

השר גלנט אמר: "בימים אלה של התמודדות עם משבר הקורונה ועם מציאות כלכלית קשה ומורכבת, תפקידנו לגלות אחריות, ולהקל את נטל התשלומים על ההורים. לאחר עבודת מטה מקיפה ויסודית, ובשיתוף עם נציגי מנהלי מוסדות החינוך החלטתי על הפחתה של גובה התשלומים ב- 4 שירותים:  סל תרבות, מסיבות סיום, תכנית לימודים נוספת (תל"ן) ורכישה מרצון. לצד ההפחתה, ראינו לנגד עינינו את החשיבות שבשמירת השגרה והרצף החינוכי בגנים ובבתי הספר, תוך שמירה על כללי הבריאות. בתוך כך, התלמידים ימשיכו לטייל ולספוג ערכים ציוניים, וליהנות מפעילויות העשרה אחרות".

ח"כ עופר כסיף, חבר ועדת החינוך, על הודעתו של גלנט לגבי תשלומי ההורים: "הודעתו של שר החינוך רצופה שקרים וסילופים. לא ההורים צריכים לממן את פרויקט ההזנה בבתי הספר ואין כל הצדקה למנוע ספרי לימוד מילדים לבתים שהכנסתם נמוכה. תשלומי ההורים יוצרים פערים בכוונה תחילה, אוכלוסיות של חוטבי עצים ושואבי מים. ניאבק נגד התשלומים מהשקל הראשון ועד האחרון".

דילוג לתוכן