מבזקים
"אנשים לא יכלו לצאת מהבתים, אני מתנצל באופן אישי" – יוסי ברודני הגביל את עבודות נת״ע בכיכר בין השעות 9:00-21:00 אילת מצדיעה למתנדבים בטקס על שם אסנת מילר ז״ל; אות מפעל חיים הוענק לחיים זהבי לזכר הנופלים: ביבס ומשפחות שכולות ממודיעין השתתפו בכתיבת אותיות בספר תורה נס ציונה: תרגיל חורף עירוני יתקיים היום האסון ברכס רמים: "הפצועים היו פזורים לאורך הציר, זו הייתה זירה קשה ומורכבת מאוד" ראש העיר רמלה ורעייתו ביקרו בביתו של הצעיר שהותקף בנאות שמיר: “לא נשאיר את המשפחה להתמודד לבד” בלי דרכון ובלי לצאת מבת ים: הטיסה המיוחדת שריגשה את המשתתפים מאור כהן, אפרת גוש וגבע אלון: החורף בגבעתיים הולך להישמע אחרת הילדים ירדו לפרקט, הכדורים עפו ליציעים: חגיגת הכדורסל של אליצור יבנה 10.5 מיליון שקל, בריכת אווירה ו – 400 מקומות ישיבה: הגג החדש שמושך תשומת לב באילת טריפונס, הטיש הגדול וגם בינה מלאכותית: זה מה שמחכה לוותיקי נס ציונה בעל הדירה הבחין בריח חריג, ואז נחשפה הטרגדיה מאחורי הדלת בירושלים משרד הבריאות מזהיר: ההכשרות של חברת "מציל חיים" אינן מאושרות כבר שלוש שנים הכרעת דין בפתח תקווה: מטפלת הורשעה לאחר שחוסה נחנקה למוות מבורקס אקדח, מחסנית ותחמושת הוסלקו בקיר בית מגורים באילת; תושב העיר נעצר אירוע קשה: הרוג ו-19 פצועים בפיצוץ הנפל בטיול השנתי בצפון אחרי ששחקן בן 13 נפגע בדרך מהאימון: המהלך של אגודות הספורט ביבנה 11 חשודים נחקרו בעקבות תקיפת צעיר בשכונת נאות שמיר ברמלה – חמישה נעצרו מרוץ לכל המשפחה ברחובות: שלושה מקצים, מדליות ומסלול מואר אחרי הירי הקטלני ברהט: מחסומי משטרה ונהגים ללא רישיון עוכבו לחקירה

חלתה במחלת הפיברומיאלגיה – צברה ידע בתחום והפכה למרצה | סיפורה של רדמילה פוזילוב מגן יבנה

יש סיפורים מעוררי השראה, שגורמים לנו לשאוב כוחות מחודשים ולהאמין בעצמנו. תכירו את רדמילה פוזילוב מגן יבנה שאובחנה לפני כעשר שנים במחלת הפיברומיאלגיה. האבחון הוביל אותה ללמוד נומרולוגיה התפתחותית, לטפל בעצמה ובאחרים, ולאחרונה – גם ללמד את התחום.

"למה הכאב הגיע אליי?"

בעקבות האבחון החלה רדמילה לשאול את עצמה שאלות- למה הכאב הגיע אליה? מה המחלה רוצה לומר לה? אבל השאלות לא הובילו לתשובות אלא לשאלות נוספות וכלליות יותר על חייה- למה היא נולדה? מה הייעוד שלה בחיים? החיפוש אחר התשובות לכל השאלות שהציפו אותה הפגיש אותה עם עולם הנומרולוגיה. תורת המספרים סייעה לה למצוא את כל התשובות, להבין איפה היא נמצאת ולמה היא נמצאת שם ולדייק את הייעוד שלה בחיים.  "הייעוד שלך בחיים הוא לטפל, לעזור ולכוון אחרים – אם לא תהיי המטפלת ומורת דרך אז תמשיכי להיות המטופלת!" היה המשפט שליווה אותה בזמן שלמדה וטיפלה בעצמה.

להעביר את הידע הלאה:

מהרגע שגילתה את עולם הנומרולוגיה לא הפסיקה רדמילה ללמוד ולהעשיר את הידע שלה בתחום. היא למדה נומרולוגיה מערבית, נומרולוגיה קבלית ונומרולוגית הצ'אקרות וכיצד לחבר בין שלושתן. בהמשך הוסיפה לארגז הכלים שלה קריאת תווי פנים ושפת גוף. עד כה רדמילה העבירה ייעוציים אישיים אחת על אחת ולאחרונה קיבלה החלטה להעביר את הידע הלאה. בחודש אוקטובר היא מתחילה ללמד ב'מכללת אפקט' ביבנה ובחודש נובמבר ייפתח קורס שלה במרכז בבעלותה- המרכז לנומרולוגיה והתפתחות בכנות.

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן