מבזקים
דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד חשבון המים צפוי להתייקר בינואר: כמה תשלם משפחה בישראל? מצלמות להפחדת שכנים, מחסן תפוס ושלל כלי רכב: מה חשפה המשטרה באשדוד? שריפה פרצה במסעדה באשדוד: כוחות החירום הוזעקו למקום עיריית ראש העין מזהירה מהחלקה בכבישים בעקבות הגשם הראשון טליה לנקרי נפרדת ממועצת גדרה עם בחירתה לכנסת אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום

חן ורבר יישאר לנצח בן 20 – ביום הולדתו אומרת אימו, ורד נוטמן: "הייתי רוצה שנחגוג לו בארוחת ערב, שבידו תהיה בירה קרה וצוננת ונסיים בבלק גק או טקסס הולדם, כמובן שהוא הדילר"

הוא היה ילד מחונן, אכפתי, מתנדב, חייכן ויפה תואר ששירת בצה"ל במודיעין. ביום הזיכרון לפני כשנה וחצי, אחרי שעלה עם משפחתו לקבר הדוד בהר הרצל, חזר לבסיס בגלילות ושם קץ לחייו בירייה. בראיון מיוחד משתפת ורד נוטמן על הרגעים הקשים ביום בו אמור היה בנה רב"ט חן ורבר, נכדם של דליה ורענן נוטמן ולילי ויוסקה ורבר לחגוג את יום הולדתו ה-22 אך לנצח יישאר בן עשרים.

"הייתי רוצה שנחגוג לו בארוחת ערב – שיבחר מה היה רוצה לאכול, סטייקים, קדירה, או סושי, ארוחה שנכין כולם יחדיו. אני מדמיינת שבידו תהייה בירה קרה וצוננת ונסיים בבלק גק או טקסס הולדם, כמובן שהוא הדילר", היא אומרת בכאב. "הוא חסר. כולנו מתגעגעים אליו… למדתי שכאב הוא גם כאב פיסי. בזכות הורי וילדי אני ממשיכה וחזקה. כוח אנרגיה ואתגר אני מקבלת מהעסק שהקמתי – אסתטיקה רפואית. כעצמאית אני חייבת לעבוד ולפגוש לקוחות עם חיוך – הלקוחות מחבקות, אוהבות ונותנות לי כוח לעשיה". 

לו חן היה כאן, מה היית קונה לו? ואיפה הייתם חוגגים?
"הייתי קונה לו מה שהיה רוצה… הכל הכל. היום עוגה לא תהיה ולכבודו ניפגש ביום העצמאות, במצפה שחבריו הקימו לזכרו מול תל נוף, מעל אנדרטת הצנחנים, לשם יוזמנו כל חבריו, המשפחה וחברי. נצפה משם ביחד במטס, זה יהיה בדיוק שנתיים בלי חנצוק. אני לא חוגגת עכשיו, רק אעבוד מחר מהבוקר עד הלילה – העבודה, הצוות, הלקוחות, הם שיחזקו אותי".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן