ביום ראשון, ה-8.6.25, עיריית אשקלון באמצעות החברה הכלכלית לאשקלון, תפתח חניון מתקדם לרכבים כבדים המציע פתרון חניה נוח, מאובטח ומסודר למשאיות ואוטובוסים. החניון יספק מענה חיוני לבעיות תחבורה וחניה ברחבי העיר, תוך שמירה על בטיחות התושבים ונוסעי הדרך, ויקטין משמעותית את זמן החיפוש אחר מקומות חניה תוך שמירה על מחירים הוגנים ומשתלמים.
החניון המתפרס על שטח של כ-28 דונם, כולל 250 מקומות חניה מסומנים ומותאמים לסוגי רכבים שונים. בנוסף, המתקן החדש מצויד במערכת אבטחה מתקדמת הכוללת רשת מצלמות, גדר מסיבית ותאורה איכותית 24/7. מיקומו האסטרטגי מאפשר גישה ישירה, נוחה ומהירה לכביש 4 בשני הכיוונים – צפון ודרום.
כמו כן, החניון יציע מנוי שנתי במחיר משתלם במיוחד, עם הטבה נוספת לחברות המפעילות 10 כלי רכב כבד ויותר.
לצד זה, החלה אכיפת איסור חניית רכב כבד בשטחים ציבוריים בעיר, והחניון החדש מהווה פתרון מוסדר, נוח ובטוח עבור הנהגים.
להגעה לחניון הכבד יש לכתוב 'חניון רכב כבד' ביישומון WAZE.
ראש העיר, תומר גלאם: "אנו גאים להשיק את חניון הרכב הכבד החדש באשקלון. החניון לא רק פותר את בעיית החניה הבלתי מוסדרת, אלא גם תורם לבטיחות התושבים ולשיפור איכות החיים. אנו מזמינים את כל נהגי הרכב הכבד להצטרף וליהנות ממתקן חדשני ומתקדם מסוגו, מאובטח ונוח שייתן מענה מתאים לצרכים שלהם."
◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









