מבזקים
הולכת רגל כבת 13 נפגעה בתאונה בקריית גת רוכב אופנוע כבן 20 נפצע בתאונה באשדוד מדליה בסוף, אבל גם חסימות בדרך: כל מה שצריך לדעת על אירוע הרכיבה במודיעין שריפה פרצה בשכונת שערי פינה בירושלים טברנה יוונית באמצע אשקלון: פסטיבל היין יוצא לדרך עם שמות גדולים לקראת סוכות: אלו השינויים הזמניים בתחבורה הציבורית באשדוד מספארי לילה ועד מסיבת שקיעה: כך ייראה סוכות בבת-ים שני תושבי יפו נעצרו בחשד למעורבות ברצח: קוקאין ויותר מ-1,000 כדורי אקסטזי נתפסו יותר מ-500 דירות בדרך: בני עי"ש מתרחבת והבנייה מתקדמת החול הופך לאמנות: תחרות הפיסול חוזרת לחוף פלמחים בסוכות הולכים לפסטיבל ברחובות? שימו לב: חלק מהחניונים ייסגרו ורכבים ייגררו שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: גבעתיים תציין את היום באירועי זיכרון ושיח אחרי שנים של תקיעות: אילת בדרך למהפכת פינוי-בינוי עם 474 דירות חדשות אור יהודה יוצאת למבצע ניקוי: כך נראים מתקני המשחק אחרי הטיפול עבודה, לימודים, כסף וזכויות: באשקלון עושים סדר לצעירים בדרך לאזרחות תשעה אתרים ורובוט אחד: המסלול החדש שמגלה את הסודות של רחובות פצוע קשה בפיגוע דריסה באזור מחסום מכבים – המחבל חוסל מאושפלו של תמרה לגבינות מהעזים: סוכות בין קריית מלאכי לבאר טוביה מלחם שנכתב עליו לפני אלף שנה עד אינג'רה וקבב של אמא: סוכות טעים בקריית עקרון מרק, חילבה וסלוף חם: סוכות בראש העין מריח כמו עיר שלא שכחה מאיפה באה

חקירת האונס הקבוצתי באשדוד: חשוד חמישי בפרשה

חקירת האונס הקבוצתי באשדוד: חשוד נוסף (חמישי) נעצר בחשד שלקח חלק בעבירות מין חמורות כלפי אישה.

משטרת אשדוד פתחה בחקירה במוצאי יום העצמאות בעקבות דיווח שהתקבל במוקד המשטרה ע"י הקורבן בשנות ה 40, לפיה מספר גברים ביצעו בה עבירות מין בדירה אליה הובילו אותה בעיר אשדוד.

חוקרי המשטרה זמן קצר לאחר הדיווח הראשוני, הגיעו לדירת החשודים (שנות 20-40, מולדובה) ועצרו אותם לחקירה בחשד לעבירות של אונס קבוצתי ועבירות מין חמורות תוך ניצול מצב.

חוקרי המשטרה במשך מספר ימים, פעלו ברגישות יתרה עם הקורבן ולאחר מאמצי חקירה, החליטה לחשוף בפניהם את אשר אירע לדבריה, בזמן שהייתה לכאורה בגילופין ואחד החשודים לפי החשד הבחין בה ברובע ב' בעיר, משם הוביל אותה אל הדירה, ובמשך מספר שעות כאמור לפי החשד ביצעו בה החשודים עבירות מין חמורות ותקפו אותה בזמן שהכרתה מעורפלת לכאורה.

עם התקדמות החקירה לצד הארכת מעצרם של החשודים, הצליחו חוקרי המשטרה לאסוף ראיות ששפכו אור על מה שהתרחש בדירה, ובתוך כך להתחקות אחר זהותו של חשוד חמישי(31, מולדובה), שלפי החשד שהה גם כן בדירה ולקח חלק בעבירות המין החמורות שבוצעו בקורבן, והוא נעצר אתמול לחקירה.

מעצרם של 4 מהחשודים הוארך אתמול בבימ"ש, והחשוד החמישי מובא בשעה זו בפני בימ"ש השלום באשקלון בבקשה להאריך את מעצרו.

רפ"ק קרן טולדנו, קצינת החקירות והמודיעין במשטרת אשדוד: "מדובר במקרה אכזרי של אונס קבוצתי תוך ניצול מצבה של אשה חסרת ישע, מבלי שהייתה לה כל יכולת להתגונן מפני החשודים. מתחילתה של החקירה, אנחנו פועלים מסביב לשעון על מנת לאסוף ראיות במטרה להגיע לכל חשוד שהיה נוכח במעשה המזעזע הזה כלפי הקורבן, וכמובן על מנת להותיר אותם במעצר במטרה למצות עמם את מלוא חומרת הדין".

◼️ חדש! לקבוצת החדשות באשדוד לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: שאטרסטוק

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן