מבזקים
מונטריאול: יהודי נהרג באירוע ירי; נסיבות מותו נבדקות מפקד מרחב אילת, נצ"מ אלון כלפון, בהודעה מיוחדת לתושבים אירוע ירי במונטריאול שבקנדה צפו: פשיטה על מכון הטסטים באשדוד; 12 עצורים עד כה הודעה לתושבי אילת והנופשים: תרגיל צבאי ייערך מחר בבוקר במרחב המפרץ עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה
14724429_1235332609873112_9160826075680130575_n

חשיפה: מאחורי הרצח עומד הסיפור המצמרר המובא לראשונה כאן ברחובות היום.

14724429_1235332609873112_9160826075680130575_n

המדובר בצעירה המכירה את ברוך ז"ל (בתמונה) אשר לדבריה נאנסה לכאורה ע"י חבר שלו. אותה צעירה לא פנתה למשטרה מהבושה וסחבה איתה את הפצע שהוביל בסופו של דבר לרצח. מאז המקרה של הצעירה בת השכונה, התרחקו הצעירה וחברותיה מחבורתו של ברוך. ביום הרצח, בשעה מוקדמת לפנות בוקר ישבו ברוך וחבריו ושתו לשכרה ברחבה שמול המתנ"ס. תוך כדי הגיעה אותה צעירה עם חברתה ונוספים וכשהבחינו בברוך ובחשוד שביצע לכאורה את האונס הן זרקו לעברם מילות אשמה שגבלו באיומים וגידופים לכאורה. בין הצדדים התפתח ויכוח ובתוך שניות שלף בן הזוג של אחת הצעירות סכין חדה ודקר אותו. הסוף ידוע לכל: ברוך בן השמונה עשרה נפטר מפצעיו. החשוד נמלט מזירת הרצח וכוחות משטרה גדולים שהגיעו למקום עיכבו את כל המעורבים לרבות הצעירות.

המחדל המשטרתי: ברגעים הראשוניים כל המעורבים היו בידי המשטרה, חלקם לא שיתפו פעולה ושוחררו לביתם כאשר הבינו כי הרוצח אינו בידם. אולם רק לאחר תשאול ובדיקה נוספת הבינו חוקרי המשטרה שהצעירות היו שותפות מלאות והחברה של הקורבן כביכול אף מוכרת למשטרה מתחום האלימות. לפיכך, כבר למחרת עצרה המשטרה את שתי הצעירות בגין אשמה ברצח לכאורה וכן כדי שלא יפגעו בהליך החקירתי בעוד חברם נמצא בהימלטות מפני המשטרה. זו הסיבה למעשה שבגינה הוציאה המשטרה צו איסור פרסום גורף עד לרגע זה – המחדל של החוקרים שפספסו את הרוצח זאת לצד ההלם בו יוכו תושבי השכונה עם פרסום הסיפור.
לפני זמן קצר האריך בית משפט השלום בראשון לציון מעצרו של גביהו טגנה, בן 21 מרחובות, החשוד בביצוע הרצח, עד ליום 30/10/16 להמשך חקירה. החשוד נעצר על ידי משטרת ישראל אחר חצות ובמהלך חקירתו הודה במיוחס לו ואף שיחזר את המעשה מול החוקרים בזירה.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן