מבזקים
דרמה בסניף הדואר במודיעין עילית: חבילה דלפה, המקום פונה מחשש לחומרים מסוכנים הכדורסל יוצא לרחוב בנס ציונה: ההרשמה לטורניר הענק נפתחה 18 תחומי שיפוט חדשים נחתמו ביו"ש: אורנית תחצה את הגדר, אפרת תתרחב באלפי דירות המשטרה נכנסה למתחם בעיר העתיקה בירושלים: כנס המזוהה עם הרשות הפלסטינית סוכל האלימות אחרי המשחק בנתניה הסתבכה: 4 נעצרו בחשד לתקיפת שחקנים ואוהדים אחרי המחלוקת והפרישה: מאיר דהן חוזר לקואליציה של רועי גבאי ביבנה תושב ראשון לציון נאשם בתקיפה במועדון: אגרופים לפנים ובקבוק זכוכית לראש נתניה, הרצליה, בת ים וראשון לציון במסר מפתיע לתושבים: הקיץ סעו לזיקים עד כ־10,000 שקל לעובד הוראה: 8 תיכונים בנתניה נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך מחפשים מה לעשות היום עם הילדים? הפנינג חינמי לכל המשפחה בדימונה בלי קוד ובלי ידע טכני: ערב AI חינמי יתקיים בדימונה סערה ביו"ש: ח"כ צבי סוכות ניפץ אנדרטה בכפר ליד שכם – צה"ל: "פעל באופן שקרי ומניפולטיבי" מהפכה באפרת: מגדלים בני 15 קומות וכ־500 דירות בשכונה החדשה שתשנה את גוש עציון אבנים הושלכו לעבר בית כנסת ברמת השרון סמוך להרצליה: המשטרה חוקרת את הרקע מאילת לגן יבנה, ומהכאב למסורת: אלפים צפויים לרוץ שוב לזכר רס"ן אופק אהרון ז"ל חשד: עורך דין זייף מסמכים רבים עבור נהגים שרישיונם נשלל האופוזיציה ברחובות במתקפה על מתן דיל: ״פתחתם את האצטדיון – והתושבים משלמים בפקקים״; ראש העיר: "אנחנו לא מתעלמים מהבעיה" חשד לשיטה שאפשרה לנהגים פסולים להמשיך לנהוג: עורך דין נעצר במחוז מרכז הטלפון הגנוב הוביל את הבלשים: כך אותרה החשודה בגניבה מחוף הנסיכה באילת הנסיעות יישארו בחינם: הממשלה האריכה את ההטבה למפוני המלחמה עד אמצע נובמבר

"טלקוק": משטרת ישראל עצרה עשרות סוחרי סמים שניהלו עסקיהם בטלגרם, בהם תושבי רחובות

 

במסגרת מלחמתה של משטרת ישראל בעבירות סמים המשבשות את שגרת החיים הבטוחה של האזרחים הנורמטיביים, הפעילה משטרת ישראל סוכן חשאי שהחדירה בעורמה לקהילת סוחרי הקוקאין דרך אפליקציית הטלגרם

סוכן חשאי הביא למעצרם של עשרות חשודים בשרון ובשפלה בחשד לסחר בקוקאין, ב"מים של הרב" ובמריחואנה. עשרות חשודים כסוחרי קוקאין שסברו כי פעילותם הפלילית באמצעות אפליקציית טלגרם בטוחה מחשיפה, נעצרו ביום רביעי בבוקר במבצע רחב היקף של יחידה מרכזית במשטרת ישראל, לאחר הבשלת חקירה סמויה, מתוחכמת ומורכבת שכללה החדרת הסוכן החשאי כסוחר קוקאין לתוך רשת מפיצי הסם. במשך למעלה מחצי שנה, רכש הסוכן המשטרתי (מקור-סוכן-חשאי, מס"ח- סוכן המאותר על ידי משטרת ישראל מקרב העולם העברייני ומופעל על ידה לאיסוף ראיות והפללת עבריינים) את אמונם של סוחרי קוקאין פעילים ברשת הטלגרם כסוחר סמים לכל דבר, והביא להפללתם, לכאורה, של למעלה משלושים חשודים כמפיצי קוקאין במרכז הארץ.

לדברי משטרת ישראל, "המבצע המשטרתי פורץ הדרך, נועד להרים מסך מעל תשתית סחר בקוקאין בדרג מפיצים וסוחרים המתנהלת באמצעות אפליקציית הטלגרם המאפשרת התכתבות מידית ופרטית". במהלך ההפעלה נכנס הסוכן לקבוצות הפצה של קוקאין בטלגרם, עבר תהליך סינון בטחוני של פעילי הרשת לרבות בדיקת זהות, העברת מסמכי זיהוי רשמיים שלו ודפים אישיים שלו ברשתות החברתיות – ולאחר תהליך אישור ממושך, הוגדר על ידי אנשי הרשת כסוחר מהימן שאין לחשוש מפניו, והחלו לספק לו סמים בכמויות מסחריות. הסוכן, בעל ניסיון אישי בתחום הסחר בסמים, הפך ללקוח מועדף הזוכה להמלצות בקרב פעילי סחר בקוקאין כאחד שאפשר לסמוך עליו. במשך חודשים, עסק הסוכן ביצירת קשר באפליקציה ובמפגשי קניית הסמים, תוך שהוא מלווה לאורך כל הדרך על ידי מערך הסוכנים של יחידה מרכזית במשטרת ישראל.

במהלך ההפעלה הוציא לפועל "הסוחר" המשטרתי 22 עסקאות "מסחריות" של קוקאין, 14 עסקאות קנאביס ועסקת MDMA בגבישים למהילה במי שתייה (סם הזיות המכונה "המים של הרב"). צוותי מעצרים רבים של משטרת ישראל עוסקים במעצר החשודים ברחובות, נתניה, פתח תקווה, רמלה, כפר סבא, לוד, טייבה ורמת גן.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן