מבזקים
עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל 47 דוחות בשבוע: המבצע הדרמטי של עיריית מודיעין נגד עבירות שמטרידות את התושבים כך נראית העיר של 2050: תלמידי מודיעין הפתיעו עם חזון עתידני בתוך מיינקראפט יהוד מונוסון: אחרי שנים של מצוקת קבורה, עשרות חלקות ייפתחו למכירה לתושבי העיר נס וסטילה יופיעו בירושלים לבני נוער ממשפחות מילואימניקים: “רגע של שמחה בתוך התקופה הקשה”

"טלקוק": משטרת ישראל עצרה עשרות סוחרי סמים שניהלו עסקיהם בטלגרם, בהם תושבי רחובות

 

במסגרת מלחמתה של משטרת ישראל בעבירות סמים המשבשות את שגרת החיים הבטוחה של האזרחים הנורמטיביים, הפעילה משטרת ישראל סוכן חשאי שהחדירה בעורמה לקהילת סוחרי הקוקאין דרך אפליקציית הטלגרם

סוכן חשאי הביא למעצרם של עשרות חשודים בשרון ובשפלה בחשד לסחר בקוקאין, ב"מים של הרב" ובמריחואנה. עשרות חשודים כסוחרי קוקאין שסברו כי פעילותם הפלילית באמצעות אפליקציית טלגרם בטוחה מחשיפה, נעצרו ביום רביעי בבוקר במבצע רחב היקף של יחידה מרכזית במשטרת ישראל, לאחר הבשלת חקירה סמויה, מתוחכמת ומורכבת שכללה החדרת הסוכן החשאי כסוחר קוקאין לתוך רשת מפיצי הסם. במשך למעלה מחצי שנה, רכש הסוכן המשטרתי (מקור-סוכן-חשאי, מס"ח- סוכן המאותר על ידי משטרת ישראל מקרב העולם העברייני ומופעל על ידה לאיסוף ראיות והפללת עבריינים) את אמונם של סוחרי קוקאין פעילים ברשת הטלגרם כסוחר סמים לכל דבר, והביא להפללתם, לכאורה, של למעלה משלושים חשודים כמפיצי קוקאין במרכז הארץ.

לדברי משטרת ישראל, "המבצע המשטרתי פורץ הדרך, נועד להרים מסך מעל תשתית סחר בקוקאין בדרג מפיצים וסוחרים המתנהלת באמצעות אפליקציית הטלגרם המאפשרת התכתבות מידית ופרטית". במהלך ההפעלה נכנס הסוכן לקבוצות הפצה של קוקאין בטלגרם, עבר תהליך סינון בטחוני של פעילי הרשת לרבות בדיקת זהות, העברת מסמכי זיהוי רשמיים שלו ודפים אישיים שלו ברשתות החברתיות – ולאחר תהליך אישור ממושך, הוגדר על ידי אנשי הרשת כסוחר מהימן שאין לחשוש מפניו, והחלו לספק לו סמים בכמויות מסחריות. הסוכן, בעל ניסיון אישי בתחום הסחר בסמים, הפך ללקוח מועדף הזוכה להמלצות בקרב פעילי סחר בקוקאין כאחד שאפשר לסמוך עליו. במשך חודשים, עסק הסוכן ביצירת קשר באפליקציה ובמפגשי קניית הסמים, תוך שהוא מלווה לאורך כל הדרך על ידי מערך הסוכנים של יחידה מרכזית במשטרת ישראל.

במהלך ההפעלה הוציא לפועל "הסוחר" המשטרתי 22 עסקאות "מסחריות" של קוקאין, 14 עסקאות קנאביס ועסקת MDMA בגבישים למהילה במי שתייה (סם הזיות המכונה "המים של הרב"). צוותי מעצרים רבים של משטרת ישראל עוסקים במעצר החשודים ברחובות, נתניה, פתח תקווה, רמלה, כפר סבא, לוד, טייבה ורמת גן.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן