בוחני התנועה של משטרת ישראל במחוז מרכז פתחו בחקירת תאונת דרכים קטלנית בפארק המדע ברחובות, במעורבות רכב פרטי והולכת רגל. על פי גורמי הרפואה, כתוצאה מהתאונה נקבע מותה של הולכת הרגל – נערה כבת 17.
במוקד זק"א 360 התקבל דיווח על התאונה הקטלנית ברחוב המדע, שהתרחשה אמש בזמן אזעקות "צבע אדום". פראמדיקים של מד"א שהוזנקו למקום דיווחו על צעירה עם פגיעה רב-מערכתית קשה וללא סימני חיים.
פראמדיקית מד"א שילה אלפסי סיפרה: "הנערה שכבה על הכביש כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מפגיעה רב-מערכתית. סיפרו לנו שהיא נפגעה מרכב. ביצענו בדיקות רפואיות אבל היא הייתה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה".
יעקב ליברמן, דובר זק"א 360, הוסיף: "מדובר במקרה קשה מאוד. על פי המידע שנמסר למתנדבים בזירה, בזמן קבלת ההתראות, נפגעה הולכת הרגל מרכב. צוותי הרפואה נאלצו לקבוע את מותה בעקבות הפציעות הקשות מהן סבלה. מתנדבי זק"א 360 יחד עם צוות אמבולנס של הארגון פועלים בזירה לטיפול בכבוד המת".
בוחני התנועה במרחב שפלה ממשיכים בחקירת נסיבות התאונה המזעזעת.
◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן








