מבזקים
בית שמש: תבניות ברזל נפלו על ראשו של פועל בן 22 – מצבו בינוני באר יעקב: שלושה נפצעו קל בתאונה בכביש 4313 אוגדה 98 הסתערה על בינת ג׳בייל: יותר מ – 100 מחבלי חיזבאללה חוסלו הפשיטה על מזרח ירושלים: המשטרה עצרה 18 חשודים בשוד אלים של סניפי פארם ראשון לציון מצדיעה למאיר ניצן ז"ל: מופע מחווה במלאת שנה לפטירתו פתח תקווה מתגייסת: התרמת הדם המסורתית חוזרת ביום רביעי בדיקת רכב שעמד במרכז ירושלים חשפה סמים, מזומן ויותר מ – 100 טלפונים הזדמנות להשפיע: עיריית ראש העין קוראת לתושבים להשתתף בסקר מבקר המדינה על התחבורה הציבורית גל חום קיצוני בדרך: מד״א מזהיר – “סכנת חיים בימים הקרובים” פרשת הפנסיות נחשפת: סוכן ביטוח ועובד רשות המסים נעצרו בחשד להונאת ענק בגבעת שמואל לא מוותרים על השמחה: חגיגות פורים המאוחרות של "מורשת נריה" תושב רמלה נעצר בבת ים לאחר נהיגה מופרזת רמלה מודיעה: עסקים ייסגרו בערב יום השואה – החל מ – 19:00 חוף צאנז בנתניה: חיפושים נרחבים אחר נער נעדר נכנסים ליום הרביעי תל אביב יפו זוכרת: יותר מ – 80 אירועי “זיכרון בסלון” יתקיימו ברחבי העיר “להתקבל לבצלאל – ולהינצל”: מסמכים היסטוריים חושפים נתיב בריחה מהנאצים אשקלון הובילה מבצע סמוי ענק: 13 חשודים בסחר בסמים נעצרו הבוקר רחובות: פיצוץ מבוקר צפוי במזרח העיר – "אין סיבה לבהלה" חולון: שב״ח בן 19 גנב רכב, פרץ מחסום משטרתי ונעצר אחרי מרדף ראשון לציון: בן 40 אותר בלילה בחוף פלמחים כשהוא סובל מהיפותרמיה

יאיר רביבו: "נמאס לחיות בטרור פלילי" | סמוטריץ' הגיע ללוד: "אני נותן לכם גיבוי מלא"

לדברי רביבו, "השר סמוטריץ נענה לבקשותי ואמר שיעשה הכל לסייע לעיר ולתושביה להילחם בפשיעה הפלילית. אנו מתכננים שורה של צעדי מחאה"

"נמאס לחיות בטרור פלילי: בהזמנתי הבהולה והדחופה, הגיע הבוקר שר האוצר בצלאל סמוטריץ' לישיבת חירום של הנהלת העיר לוד בשל אירועי הפשיעה והאלימות בימים האחרונים. אמרתי לשר כי אני דורש מהממשלה את חקיקת רפורמת המשילות מידית ולהעביר את הטיפול בפשיעה בלוד ללהב 433, ליחב"ל, ולשב"כ".

לדברי רביבו, "השר סמוטריץ נענה לבקשותי ואמר שיעשה הכל לסייע לעיר ולתושביה להילחם בפשיעה הפלילית. אנו מתכננים שורה של צעדי מחאה", הוסיף.

בסרטון שהפיץ ברשת הוסיף ראש העיר: "בעקבות שני החיסולים שהיו אתמול ותקופה לא פשוטה שהעיר עוברת השר הבין את הזעקה האמיתית והגיע לתמוך בינינו גם ברמת שינוי החקיקה שתאפשר יותר משילות וכמובן משאבים כספיים שיאפשרו יותר שוטרים, מלחמה בהון השחור – אלה צעדים שאנחנו חושבים שהם חשובים ונחוצים כדי להשיב את הביטחון לתושבי לוד".

מנגד, גם השר סמוטריץ' התייחס לטרור בלוד. "אנחנו לא מוכנים להשלים עם המציאות הבלתי נסבלת בלוד. נפעל להגברת המשילות, ניאבק במחוללי הפשיעה בחוקים, החלטות ממשלה וצווים מנהליים", כתב ברשת החברתית.

"ביטלתי את הלו"ז שלי והגעתי הבוקר ללוד לישיבת חירום של מועצת העיר שמתקיימת אחרי שני חיסולים שהיו כאן אתמול לאור יום. הגעתי כדי לחזק את העירייה ואת התושבים, לומר שהממשלה מחויבת להוריד כפפות ולהסתער על אתגר המשילות כאן בלוד ובמקומות אחרים בישראל. המציאות בלתי מתקבלת על הדעת ואסור להשלים אתה.

"יש צעדים של סור מרע ויש צעדים של עשה טוב. אנחנו מחזקים את המשטרה בצעדים חסרי תקדים שלא היו עשרות שנים, נאבקים בפשיעה ובהון השחור, באמצעות חוקים שאנחנו מקדמים והחלטות ממשלה", הוסיף סמוטריץ', "אני מאמין בלוד, יש לה פוטנציאל אדיר. לוד היא פריים לוקיישן ואחרי הסור מרע צריך גם עשה טוב. אני נותן לכם גיבוי מלא. אני אבקש מראש הממשלה להזמין את ראש העיר לישיבת הממשלה הקרובה כדי שכל שר בתחומו יפשיל שרוולים ויטפל בלוד".

לפני כן פרסמנו בחדשות 08 כי ראש עיריית לוד, עו"ד יאיר רביבו התייחס לחיסולים בלוד – עליהם דווח אתמול בחדשות 08 וצייץ בטוייטר: "חיסול שני בלוד היום! והממשלה? עם כל הכבוד לרפורמה, תקדישו זמן מיידי גם לשינוי חקיקת המשילות, כדי שהשב"כ ייכנס לטפל בפשיעה מחר, שמחזיקי נשק לא חוקי ייכנסו כבר לכלא, ושמשפחות פשע יגורשו מהעיר. מה התועלת ברפורמה אם לא תהיה מדינה לחיות בה? רוה"מ שלנו, תגיע מיד ללוד ותפעל, אנו מפחדים!

חלק מהעוקבים של רביבו בטוויטר לא אהבו את הציוץ והביעו כלפיו ביקורת. "שתי נשים נרצחו בעיר שלך בשבוע. חיפשתי ולא מצאתי, גם עליהן צייצת? או שאם זו אישה שנרצחה בידי בעלה היהודי זה לא מספיק חשוב ומפחיד?", כתבה אחת הגולשות. רביבו השיב: "שתי נשים נרצחו בעיר שלך בשבוע. חיפשתי ולא מצאתי, גם עליהן צייצת? או שאם זו אישה שנרצחה בידי בעלה היהודי זה לא מספיק חשוב ומפחיד?".

גולשת אחרת הגיבה: "אתה לא מתבייש? שתי נשים נרצחו בשבוע, אתה לא סופר אותן? הן לא חשובות? אההה הן נרצחו ע"י יהודים. תמשיך להתחנף לגרעינים תורניים, זה עובד לך מצויין".

לוד: הרוג בפיצוץ שהתרחש בג'יפ

חיסול שני בלוד

צילום: פרטי

דילוג לתוכן