מבזקים
מודיעין: שתי לכודות חולצו מרכב שהתהפך בתאונה חזיתית ברחוב עמק החולה מהקרב באופקים לטקס התואר: שליו בסט מבאר שבע לא ויתר גם אחרי שבעה ניתוחים מנתיבות לרשימת הכנסת: מייסדת "צו 9" רעות בן חיים מצטרפת לציונות הדתית הלילה בנתניה: כביש 2 ייחסם לכיוון דרום למשך חמש שעות מתקן ההתפלה באשקלון פועל חלקית בשל עכירות – רשות המים: האספקה נמשכת כסדרה קריית גת: שני מגרשי תעשייה שווקו בכ־66 מיליון שקל – 20 הצעות הוגשו למכרז ביקורת בנתניה הובילה לחקירה: חשד להכנסות לא מדווחות של כ־3.3 מיליון שקל 12 יריות לעיני הילדים סמוך לנתניה: שניים הורשעו בניסיון רצח הסטריטבול הארצי חוזר ללוד: טורניר 3X3 יתקיים ב־22 בספטמבר עיריית לוד הפסיקה עבודות של קבלן בעקבות מידע על מעורבות לכאורה באירועי ירי לוד יוצאת נגד חיבורי חשמל פיראטיים: העירייה בוחנת חיוב גם על צריכה מהעבר לוד: בית הספר "דקל" לחינוך מיוחד נקרא על שמו של גזבר העירייה ציון הדר ז״ל מבצע אכיפה בבת ים: 230 דו"חות ביום אחד – 120 לרוכבי כלים חשמליים שני אולמות ספורט חדשים נפתחו בראש העין – ואולם נוסף יוקם אחרי החגים שריפה נרחבת בגן העץ בירושלים: לוחמי האש פועלים למנוע התפשטות לעבר מבנים תאונת עבודה בירוחם: בן 30 נפצע מחפץ כבד שנפל עליו במפעל מהכנס לפיילוט בתשלום: סטארטאפ ממערך החדשנות של נמל אשדוד יוצא לנמל המבורג כפר סבא נפרדת מאמיר נמיוט ז״ל: הפראמדיק שהכשיר דורות של אנשי רפואה השוק העירוני ביבנה עשוי לעבור שוב: המכרז החדש חושף שהמיקום הנוכחי זמני מתנות, תכשיטים ונרות: ירידי החג שהתקיימו בראש העין

יבנה: חגיגת קבלת התורה הפכה למופע מרגש של בריאה, מסורת וקהילה

תלמידי כיתות ב' הציגו את ימי הבריאה, קיבלו ספר תורה אישי והעניקו ברכות מרגשות להורים באירוע קהילתי מלא אור וערכים.

מסיבת קבלת התורה של תלמידי כיתות ב' ב"עתידים" הפכה השבוע לחוויה מרגשת במיוחד: יצירה, מסורת, משפחות וקהילה התאחדו לאירוע אחד מלא אור, ברכות ורגעים שילוו את הילדים עוד זמן רב

בשבוע החולף התקיימה בבית ספר היסודי "עתידים" מסיבת קבלת התורה של תלמידי ותלמידות כיתות ב'- אירוע מרגש ומשמעותי שחיבר את הילדים לעולם התורה בדרך חווייתית ויצירתית. השנה הוקדשה המסיבה לנושא ימי הבריאה, וכל כיתה הציגה חלק אחר מסיפור בריאת העולם. הילדים דקלמו, שרו ורקדו, והמחישו בכישרון רב את האור והחושך, השמיים והארץ, עולם הצומח, המאורות, בעלי החיים ולבסוף את בריאת האדם. המסיבה הותירה תחושת גאווה, השראה וחיבור עמוק למסורת ולערכים, ויצרה חוויה שתלווה את הילדים עוד זמן רב.

רגע השיא הגיע עם קבלת ספר התורה האישי, שכלל ברכה מיוחדת שנכתבה עבור כל ילד וילדה על ידי צוות החינוך וההורים. בסיום הכינו הילדים מחווה מרגשת להוריהם בהשראת הדיבר "כבד את אביך ואת אמך", והעניקו ברכה אישית שחיברה בין הדורות ויצרה רגעים של התרגשות ואהבה.

מעבר לחגיגה עצמה, המסיבה שיקפה את עבודת הצוות המעמיקה לאורך השנה, שכללה חיבור לערכים, עידוד יצירתיות ומתן במה אישית לכל ילד וילדה. האירוע נבנה מתוך תפיסה המקדמת קהילה לומדת, שותפות הורית והעצמת התלמידים.

מנהלת בית הספר, סמדר דורות, ציינה: "אני גאה בצוות שלי על הובלת מסיבת תורה משמעותית ובלתי נשכחת, שיצרה שותפות של קהילה ושל ההורים שהיו חלק משמעותי בעשייה, של הילדים שהיו שותפים מלאים לחגיגה, וכמובן צוות המופלא של מחנכות ב', הסייעות ובראשן לידר, רכזת השכבה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן