יבנה: נחנך אמבולנס חדש בתחנת מד"א בעיר

בטקס שהתקיים היום (רביעי) בתחנת מד"א ביבנה, נחנך אמבולנס חדש שנתרם על ידי משפחת מוסקונה באמצעות אגודת ידידי מד"א בישראל. האמבולנס הוצב בתחנה המקומית וישמש את צוותי מד"א הפועלים בעיר ובאזור במסגרת אשכול רחובות של מגן דוד אדום.

בטקס שהתקיים היום (רביעי) בתחנת מד"א ביבנה, נחנך אמבולנס חדש שנתרם על ידי משפחת מוסקונה באמצעות אגודת ידידי מד"א בישראל. האמבולנס הוצב בתחנה המקומית וישמש את צוותי מד"א הפועלים בעיר ובאזור במסגרת אשכול רחובות של מגן דוד אדום.

הטקס נערך במעמד ראש עיריית יבנה רועי גבאי, סגניו פאלי כהן וחיים מסינג, נציגי מד"א – בהם סגן מנהל מרחב איילון זיו קליינברט, מנהל אשכול רחובות יהודה בן אברהם, מתנדבים, עובדים, וחברי כיתת הכוננות העירונית.

התחנה ביבנה מופעלת במסגרת מרחב איילון של מד"א, ופועלים בה כ-900 עובדים ומתנדבים, מתוכם 506 בני נוער. צוותי התחנה פועלים 24 שעות ביממה להצלת חיים בעיר ובסביבותיה.

ראש העיר, רועי גבאי, אמר במהלך הטקס:
"האמבולנס החדש הוא מכפיל כוח לחוסן העירוני ולתחושת הביטחון של התושבים. הוא מסמל גם מוכנות למצבי חירום וגם ערבות הדדית וחיבור עם הקהילה היהודית ברחבי העולם".

עוזרת מנכ"לית אגודת ידידי מד"א בישראל, קרין שנייד קנטי, הוסיפה:
"מד"א הוא ארגון הצלה מוביל בעולם, והאמבולנס החדש הוא חלק ממירוץ מתמשך להצלת חיים. בזכות אלפי מתנדבים ועובדים מסורים – ובזכות שותפים ותורמים – אנחנו יכולים להמשיך ולשפר את המענה הרפואי".

סגן מנהל מרחב איילון, זיו קליינברט, סיפר מניסיונו האישי עם הקמת התחנה בעיר:
"במשמרת הראשונה ביבנה אני הייתי נהג האמבולנס. מאז עברנו כברת דרך – מתשתיות בסיסיות לעיר עם צי רכבי חירום, מבנה משודרג וקהל מתנדבים גדול. בזמן המלחמה האחרונה תושבים רבים הוכשרו להעניק עזרה ראשונה כחלק מהיערכות לשעת חירום, והתרומה הנוכחית מחזקת עוד יותר את מוכנות העיר".


◼️ חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: עמרם כהן

דילוג לתוכן